«Γκάζι» με Volvo ο Ολυμπιακός

«Γκάζι» με Volvo ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Οι κινήσεις του Ολυμπιακού στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι» έχουν ήδη φέρει τα πρώτα αποτέλεσματα. Μετά τις συμφωνίες με Eurosport, Chronotech-RB και Metropolitan στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδος εντάχθηκε και η Volvo, σε μία συνεργασία που θα βάλει στο ταμείο των Πειραιωτών κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ.


Αναλυτικά η ανακοίνωσης της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμμετοχή της VOLVO CAR HELLAS στο Χορηγικό Πρόγραμμα της περιόδου 2008-2009. Η VOLVO θα αποτελέσει τον Επίσημο Χορηγό της ομάδας και θα συμμετάσχει στη δεύτερη χορηγική κατηγορία.

Ο Δ/ντης  Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: "Καλώς ορίζουμε στον Ολυμπιακό μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτων παγκοσμίως, συνεχίζοντας την προσπάθεια μας για συνεργασία με σημαντικά διεθνή brands. Η συνεργασία αυτή που ξεκινάει φέτος και ελπίζουμε να κρατήσει για πολλά χρόνια, φέρνει κοντά μας το ασφαλέστερο αυτοκίνητο του κόσμου και ταυτίζεται με το ενδιαφέρον και τη προτεραιότητα της διοίκησης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τους παίκτες και προπονητές της ομάδας μας. Επιπλέον, στόχος μας είναι να συμβάλουμε και εμείς, μέσω του πολύ ισχυρού προγράμματος marketing και προβολής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στην επίτευξη των εταιρικών στόχων της VOLCO CAR HELLAS}. 

Ο Δ/νων Σύμβουλος της VOLVO CAR HELLAS, κ. Απόστολος Κοκολιός δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με έναν από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους αθλητικούς οργανισμούς της Ελλάδος και της Ευρώπης, της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Αυτή η συνεργασία είναι η συνέχιση της υποστήριξης της Volvo στο χώρο του αθλητισμού και ιδιαίτερα στο Μπάσκετ που μας έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες διακρίσεις και συγκινήσεις σε διεθνές επίπεδο. Πιστεύουμε ότι η έναρξη της συνεργασίας μας με την  ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα οδηγήσει σε μια επιτυχημένη και μακροχρόνια σχέση.

Στόχος της χορηγίας αυτής για τη Volvo Car Hellas είναι η προβολή τόσο της μάρκας και των αυτοκινήτων Volvo, όσο και των αξιών και της σουηδικής φιλοσοφίας της στο ευρύτερο κοινό στηρίζοντας παράλληλα και τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε αυτή τη νέα σεζόν που ξεκινά."

VOLVO CAR HELLAS

"Τα αυτοκίνητα τα οδηγούν οι άνθρωποι. Επομένως, η βασική αρχή για όλα όσα κάνουμε στη Volvo, είναι- και πρέπει να παραμείνει - η ασφάλεια". Αυτά είναι τα λόγια των ιδρυτών της Volvo, Assar Gabrielsson και Gustav Larsson.

Στην θέση αυτή η Volvo παραμένει αμετακίνητη εδώ και 80 χρόνια, έχοντας στο διάστημα αυτό επικεντρώσει όλες της τις προσπάθειες στην ασφάλεια. Με γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα, η Volvo κατασκευάζει αυτοκίνητα με σταθερότητα και κύρος. Αυτοκίνητα με αντοχή για μια ζωή. Και για τον λόγο αυτό, φροντίζει να είναι σε θέση να εξυπηρετεί και τους ιδιοκτήτες τους με την ίδια ποιότητα, και με την ειλικρίνεια μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Η διαρκής ανάπτυξη της εταιρείας δεν μπορούσε παρά να οδηγήσει στην ίδρυση της Volvo Car Hellas. Έτσι λοιπόν, από τον Ιούλιο του 2002 η Volvo αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Volvo Car Hellas, για τα επιβατικά αυτοκίνητα. Αυτό σημαίνει πιο άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση. Στην επιλογή μοντέλου. Στις διαδικασίες παραγγελίας καινούριων αυτοκινήτων. Στους χρόνους παράδοσης. Και σε κάθε ζήτημα μετά την πώληση, είτε αυτό αφορά στη συντήρηση, στην παροχή ανταλλακτικών ή στην επισκευή. Σημαίνει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη από την εμπειρία της ιδιοκτησίας ενός Volvo.

Τα αυτοκίνητα Volvo διατίθενται σε ένα ευρύ δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων, που καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα και μπορεί να σας υποστηρίξει υπεύθυνα σε κάθε ζήτημα μετά την πώληση και σε κάθε περίσταση παροχής ανταλλακτικών και service».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα