Η νέα χρονιά αρχίζει με ντέρμπι και... Μέσι!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η νέα χρονιά αρχίζει με ντέρμπι και... Μέσι!

bet365

ΓεροΓιοβάισα φύγε τώρα είπαν κάποιοι, αλλά ο κόσμος με αγαπά και με θέλει και το 2021 εδώ, να παλεύω για ταμεία και για τη Σβετλάνα!

To 2020 έφυγε μαζί και η κακή ενέργεια. Σε αυτή τη ρημάδα τη χρονιά οι κουβάδες... γέμισαν, οι βότκες άδειασαν, η Σβετλάνα με είχε στον... πάγο και οι «ευχές» αυτών που δε με αγαπάνε μου έκαναν τη ζωή δυσκολότερη. Σύντροφοι για το 2021 δεν θα ψάξω πρωταθλητές, βήμα - βήμα και θα τα καλά θα έρθουν. Πρώτη στήλη για τη νέα χρονιά και θα μαι προσεκτικός.

O Mέσι επιστρέφει στην ομάδα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως μετά την «κηδεία» από την Εϊμπάρ θα υπάρξει και δεύτερο στραβοπάτημα. Ετσι όπως πάει ούτε... Champions League δε θα βγει. Ο Μέσι θέλει να το σώσει και θα το παλέψει, αλλά αυτή η άμυνά της είναι... παιδική χαρά. Δεν θα πάω στο διπλό, γιατί η απόδοση είναι μικρή. Θα στηρίξω τη νίκη της Μπάρτσα, αλλά σε συνδυασμό με το goal/goal! Μακριά από τη Βαρκελώνη έχει 2 νίκες, μια ισοπαλία και 3 ήττες. Στις 4 από τις 6 περιπτώσεις πέρασε το «2-3 γκολ».

Πάμε Αγγλία. Ματσάρα στο Λονδίνο στη σκιά του κορονοϊού. Εδώ θα πάω με την ισοπαλία σύντροφοι. Πέντε θετικά κρούσματα στη Σίτι και θα παρουσιαστεί με στόχο να μη χάσει. Από την άλλη, η Τσέλσι είναι εμφανώς ντεφορμέ και ο Λάμπαρντ καταλαβαίνει πως τα περιθώρια στενεύουν. Η ισοπαλία σε ένα τόσο περίεργο λόγω συνθηκών ματς δεν θα χαλάσει κανέναν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα