Η ώρα του Ρονάλντο!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η ώρα του Ρονάλντο!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα περιμένει πώς και πώς το απόγευμα για να απολαύσει τους Ρονάλντο και Μέσι σε άλλες χώρες, όπως και το λονδρέζικο ντέρμπι. Στόχος; Να σας στείλει ταμείο!

Ντόμπρι τζεν αξιότιμοι αναγνώστες! Στοιχηματικά μπαίνουμε σε φουλ ρυθμό, όμως εγώ δεν μπορώ να χωνέψω ότι τελειώνει το καλοκαίρι και με πιάνει μελαγχολία, όπως με έπιασε όταν τελείωσε το Μουντιάλ. Οι προετοιμασίες για το βαρύ χειμώνα εδώ πάνω έχουν ξεκινήσει και την ίδια στιγμή παίζεται παντού μπάλα. Μπορεί ο κολλητός μου ο Σαμβέλ να μην μιλιέται μετά τον αποκλεισμό της Σπαρτάκ, όμως εγώ τα είχα γράψει: στηρίξτε τις ελληνικές ομάδες και θα πάτε ταμείο! Παράπονο δεν έχετε, αρκεί να ρίξετε μία ματιά στα προηγούμενα κείμενα.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις (21+)

Ξεκίνημα από που αλλού, από την Ιταλία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουβέντους στο εκτός έδρας ματς με την Κιέβο. Στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στη Βερόνα η Γιουβέντους έχει πετύχει 4 φορές 2+ τέρματα. Αφήνω τα σημεία και πηγαίνω κατευθείαν στον Πορτογάλο επιθετικό. Στο 3.00 θα βρείτε την απόδοση για να ανοίξει το σκορ, στο 3.00 να πετύχει τουλάχιστον 2 τέρματα. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο από αυτό το ματς.

Αυτή τη φορά στην Ισπανία ο Μέσι θα κάνει ντεμπούτο για τη φετινή σεζόν χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο εντός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές. Ο Αργεντίνος έχει πετύχει 4 γκολ στα 3 τελευταία ματς που ξεκίνησε βασικός με αντίπαλο την Αλαβές. Ίδιο ποντάρισμα και εδώ, με την απόδοση να ανοίξει το σκορ ο Μέσι να βρίσκεται στο 2.80.

Παίξε νόμιμα στις μεγάλες διοργανώσεις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Τέλος, αναγνώστη μου, έχουμε και στην Premier League μεγάλο ματς, με την Τσέλσι να υποδέχεται την Αρσεναλ. Οι μπλε έχουν κερδίσει τα 4 από τα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια εντός έδρας (εξαίρεση αποτελεί το περσινό 0-0), ενώ οι κανονιέρηδες δεν έχουν καν σκοράρει στις 4 από τις 5 τελευταίες επισκέψεις τους στο Stamford Bridge. Ναι μεν χαμηλά ο άσος για ντέρμπι, όμως με αυτά τα δεδομένα μην περιμένεις τίποτα καλύτερο από το 1.78. Δίκαιο είναι. Βέβαια, από την άλλη, αν η Άρσεναλ χάσει και δεύτερο ματς στο ξεκίνημα θα είναι κάτι που για τελευταία φορά συνέβη το 1992 (τότε ήττες από Νόριτς και Μπλάκμπερν). Το πρόγραμμα, όμως, είναι όντως δύσκολο. Αυτά αναγνώστη μου από μένα, που πρέπει να βγω στα μαγαζιά σήμερα να απολαύσω τον ήλιο, που δεν θα αργήσει να εξαφανιστεί. Όσο κράτησε, κράτησε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα