Αποφόρτιση ο Λέτο, άδεια ο Μολέντο

Gazzetta team
Αποφόρτιση ο Λέτο, άδεια ο Μολέντο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Χωρίς τους Λέτο και Μολέντο, πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη...

Με δύο απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ηρακλή, το Σάββατο στο Καυτανζόγλειο...

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Σεμπάστιαν Λέτο να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης και τον Ροντρίγκο Μολέντο να απουσιάζει, έχοντας εξασφαλίσει άδεια για προσωπικούς λόγους.

Αμφότεροι αναμένεται να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για την Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα για τους «πράσινους» ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθως έκαναν ασκήσεις ταχυδύναμης και ταχύτητες με και χωρίς τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με πιεστικά παιχνίδια τεσσάρων εναντίων τεσσάρων.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα