Αρση βαρών: Παραιτήθηκε ο Δήμας, πειθαρχικό σε δύο για επίθεση στον Μαρκούλα

Newsroom
Αρση βαρών: Παραιτήθηκε ο Δήμας, πειθαρχικό σε δύο για επίθεση στον Μαρκούλα

bet365

Μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Γιώργος Μαρκούλας τον περασμένο μήνα στη διάρκεια αγώνων του ΟΑΚΑ έφερε την παραίτηση του Οδυσσέα Δήμα από την ομοσπονδία.

Η επίθεση κατά του Γιώργου Μαρκούλα στην διάρκεια αγώνων στην άρση βαρών τον Σεπτέμβριο στο ΟΑΚΑ, έφεραν σε δύσκολη θέση τόσο την ομοσπονδία, όσο και τον Οδυσσέα Δήμα, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του.

Στην διάρκεια των αγώνων, δύο αθλητές, οι Γ.Ι. και Δ.Τ, επιτέθηκαν με μπουνιές στον Γιώργο Μαρκούλα, με αφορμή μία αντιδικία που υπάρχει από τον περασμένο Μάιο. Ο Μαρκούλας χτυπήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά, ενώ αναμένεται άμεσα να προχωρήσει σε μηνύσεις (οι δύο αθλητές που τον χτύπησαν, όταν έφτασε η αστυνομία ζήτησαν συγνώμη και ο Μαρκούλας δεν έκανε επί τόπου μηνύσεις).

Το ζήτημα είναι ότι οι δύο αθλητές προπονούνταν με τον Δήμα, αλλά δεν είχαν καμία δουλειά στον χώρο καθώς ο ένας είναι τιμωρημένος για ντόπινγκ και ο άλλος φέρεται να έχει δηλώσει πως έχει σταματήσει τον πρωταθλητισμό.

Οι εξελίξεις αυτές έφεραν την παραίτηση του Οδυσσέα Δήμα από την ομοσπονδία (μένει να γίνει αποδεκτή), ενώ η ΕΟΑΒ αναμένεται να καλέσει σε πειθαρχικό τους δύο αθλητές και να τους τιμωρήσει δια βίου.

 

Τελευταία Νέα