Δήμας: Τι απάντησε στο περιστατικό με τις φήμες για ντόπινγκ το 2004 (vids)

Newsroom
Δήμας: Τι απάντησε στο περιστατικό με τις φήμες για ντόπινγκ το 2004 (vids)

bet365

Ο Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε στη νύχτα που… ξεσηκώθηκε η άρση βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τις φήμες για ντόπινγκ στην ομάδα.

Παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, η Ελλάδα έζησε στο πετσί της την υπόθεση Κεντέρη- Θάνου, ωστόσο υπήρξε κι άλλη μία βραδιά… αγωνίας που αφορούσε τον Πύρρο Δήμα.

Πριν αρχίσουν τα αγωνίσματα της άρσης βαρών, υπήρξε μία φήμη για μέλος της dream team ότι βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες. Τότε, σε ραδιοφωνικό σταθμό ακούστηκε ότι το όνομα αυτό ίσως είναι η Πύρρος Δήμας, κάτι που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση.
Ο θρύλος της άρσης βαρών, καλεσμένος στην ΕΡΤ με αφορμή την συμπλήρωση 18 χρόνων από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην Αθήνα, διηγήθηκε το πως έζησε εκείνη την βραδιά, που τελικά δεν του απέσπασε την προσοχή και έφτασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

«Αυτό που θυμάμαι το 2004, ήμουν το βράδυ πριν τους αγώνες, αν θυμάμαι καλά με κάποιον πρωταθλητή της πάλης. Παίζαμε χαρτιά και μπαίνει ο Παναγιώτης ο Σπύρου ή ένας άλλος προπονητής και μου λέει κάτι λένε στο ραδιόφωνο για σένα. Ανοίγουμε το ραδιόφωνο κι ακούω κυρίες και κύριοι θα σας πούμε σε λίγο, τον ψάχνουν τον Πύρρο τον Δήμα για το ντόπινγκ και δεν είναι στο Ολυμπιακό χωριό, έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα κλπ.» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με παίρνουν διάφοροι φίλοι, με πήρε και η Αναστασία τότε και μου λέει τι γίνεται, που είσαι και της είπα ότι όλα καλά. Είμαι στο χωριό και δεν έχω κανένα θέμα. Εν τω μεταξύ ήμουν ήδη πέντε μέρες στο χωριό και είχαμε δώσει δύο φορές αίμα κι ούρα ντόπινγκ και δεν είχε δημιουργηθεί κανένα θέμα. Πήρα επί τόπου στο ραδιόφωνο και ζήτησα να βγω στον αέρα. Μου είπαν ότι δεν δίνουν λόγο στον κόσμο. Μα μιλάτε για μένα τους είπα και δεν είμαι ο κόσμος. Όταν μιλάτε για μένα πρέπει και εγώ να μιλήσω. Στο τέλος είπα αυτά που είχα να πω. Θυμάμαι εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα μέχρι το πρωί από τα νεύρα μου… Μια μειοψηφία ήταν ικανή για να με βγάλει από τα ρούχα μου».

Ο Δήμας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην περίφημα ατάκα του Ιακώβου «κάτσε κάτω από την μπάρα»

Οπως και για τον τραυματισμό που είχε και λίγο έλειψε να του στερήσει την συμμετοχή το 2004.

 

Τελευταία Νέα