Άρση Βαρών: Μεγάλη τιμή για τον Πύρρο Δήμα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία

Newsroom
Άρση Βαρών: Μεγάλη τιμή για τον Πύρρο Δήμα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία

bet365

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών τίμησε τον Έλληνα Ολυμπιονίκη δίνοντάς του το βραβείο «Gold Collar for Sporting Merit».

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία της Άρσης Βαρών, κατά τη διάρκεια του Κογκρέσου που έλαβε χώρα στο Δυρράχιο της Αλβανίας και μια ανάσα πριν το 100ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα της χώρας (27/05-05/06), τίμησε τον Πύρρο Δήμα.

Ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας έλαβε το "Gold Collar for Sporting Merit" τόσο για την αγωνιστική του παρουσία, όσο και για την γενικότερη προσφορά του στο άθλημα.

«Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση στην Ευρώπη, είναι επίσης μια σημαντική στιγμή για την οικογένεια της Άρσης Βαρών, την ευρωπαϊκή οικογένεια, να δείξει ενότητα και αλληλεγγύη. Χρειαζόμαστε να είμαστε όλοι ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που περνάει το άθλημά μας. Μόνο με ενότητα, συνεργασία και ακολουθώντας τις οδηγίες θα τοποθετήσουμε την Άρση Βαρών εκεί που της αρμόζει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για το πολύτιμο βραβείο που ήρθε 18 χρόνια μετά την ημέρα που άφησα τα παπούτσια μου στην πλατφόρμα! Είναι τιμή για μένα να λαμβάνω αυτό το βραβείο, αυτές τις σημαντικές μέρες. Με παρακινεί να κάνω ό,τι μπορώ για το αγαπημένο μας άθλημα.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν και να εστιάσουμε στο μέλλον και όλοι μαζί να στηρίξουμε το άθλημα που όλοι υπηρετούμε και αγαπάμε! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ», δήλωσε ο Πύρρος Δήμας

 

Τελευταία Νέα