O Ιακωβίδης στην λίστα για το Τόκιο!

O Ιακωβίδης στην λίστα για το Τόκιο!

bet365

Η Ελλάδα βρήκε... παραθυράκι και θα έχει τελικά εκπροσώπηση στην άρση βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ευχάριστα νέα προκύπτουν από την συνεδρίαση της Παγκόσμιας ομοσπονδίας άρσης βαρών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, o Θόδωρος Ιακωβίδης κερδίζει θέση για το Τόκιο!

Ο Ιακωβίδης ήταν δεύτερος στο ranking των Ευρωπαίων που θα είχαν άλλη μια θέση εκτός των πρώτων 8 που προκρίνονταν απευθείας. Οπως είχαμε αναφέρει η Ελλάδα μετά από 57 χρόνια θα έμενε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο υπήρχε ένα μικρό «παραθυράκι» να κερδίσει μία συμμετοχή με τον Ιακωβίδη, ανάλογα με το τι θα γίνει με τις υποθέσεις που εκκρεμούν με αθλητές και ομοσπονδίες, όσον αφορά το ντόπινγκ.

Η Κολομβία που βρισκόταν με το ενάμισι πόδι εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, ήρθε σε συμβιβασμό με την Παγκόσμια ομοσπονδία ώστε να έχει μία μικρή εκπροσώπηση στο Τόκιο (με 3 αθλητές αντί των 8 που είχαν δικαίωμα), ενώ άλλοι αθλητές βρέθηκαν εκτός για τον ίδιο λόγο. Με τις αλλαγές που φέρνουν στην κατάταξη οι αποφάσεις της IWF, o Πολωνός Αντάμους κέρδισε θέσεις και έτσι ο Ιακωβίδης θα πάρει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις και οι λίστες συμμετοχής στο Τόκιο, στις οποίες, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα είναι και ο Ιακωβίδης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα