NFL: Παροξυσμός για ένα εισιτήριο στο Super Bowl, 7.400 ευρώ το πιο φτηνό!

Κώστας Ευθυμιάδης
To τρόπαιο του NFL

bet365

Στα ύψη οι τιμές για τον αγώνα της χρονιάς στο Λας Βέγκας (11/2) μεταξύ των Κάνσας Σίτι Τσιφς και των Σαν Φρανσίσκο 49ers.

Τεράστια ζήτηση υπάρχει για τα εισιτήρια του Super Bowl, του μεγάλου αγώνα στο NFL, όπου οι πρωταθλητές Κάνσας Σίτι Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον τίτλο για τρίτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια απέναντι στους Σαν Φρανσίσκο 49ers.

H αναμέτρηση θα γίνει στο Allegiant Stadium στη Νεβάδα, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 01:30 ώρα Ελλάδος.

Στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός κάθε χρονιάς στις ΗΠΑ, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, αφού το πιο φτηνό για να μπορέσει κάποιος να πάει και να δει τον αγώνα από τον εξώστη, θα κοστίζει 8.000 δολάρια, ή αλλιώς… 7.400 ευρώ!!!

Αν αναλογιστεί κανείς και το ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων θα πρέπει να κάνουν και ταξίδι (ειδικά για το Κάνσας η απόσταση είναι τεράστια), το συνολικό κόστος αυξάνεται υπερβολικά, με τις πτήσεις εκείνες τις ημέρες, να παρουσιάζουν επίσης αύξηση στα ναύλα κατά 20%.

Το Super Bowl είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σόου των Αμερικανών όπου φέτος στο ημίχρονο αυτός που θα κάνει το Half Time Show, θα είναι ο τραγουδιστής Usher.

Να τονιστεί πως ακόμη και στα τηλεοπτικά, μία διαφήμιση κατά την διάρκεια του τελικού, κοστίζει στις εταιρίες εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια ανά δευτερόλεπτο, με τα κανάλια θα θυσαυρίζουν στην 6ωρη περίπου κάλυψη της μετάδοσης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

NFL Τελευταία Νέα