Αντίο Δημήτρη με αιτία τον Θανάση! (vid)

Αντίο Δημήτρη με αιτία τον Θανάση! (vid)

Gazzetta team
Αντίο Δημήτρη με αιτία τον Θανάση! (vid)

bet365

Ξεσπώντας σε λυγμούς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, κατονομάζοντας υπεύθυνο τον θείο του, Θανάση!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό ξαφνικά ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αλλά σίγουρα κανένας δεν φαντάστηκε τα όσα ακολούθησαν!

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε προσφέρεται σε απόδοση 1.50 στην sportingbet

«Καλησπέρα… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που έχετε έρθει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, σε αυτό το σύντομο κάλεσμα. Δεν είναι ευχάριστα τα πράγματα που έχω να πω σήμερα. Θα σας κάνω μια πολύ σύντομη αναδρομή. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Όπως όλοι γνωρίζετε τη διαχείριση την είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Από το 2002 αυτή πέρασε στο Θανάση Γιαννακόπουλο.

Τα τελευταία δυο χρόνια έχοντας αποφασίσει ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό, ψάξαμε να βρούμε κάποιους αγοραστές, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Λόγω της αγάπης που υπάρχει για τον Παναθηναϊκό σε όλη την οικογένεια, μέσα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας και για το μπάσκετ ειδικότερα, αποφάσισα να βγω μπροστά και με τις οικονομικές δυνατότητες που έχω να κρατήσω το σύλλογο σε όποιο επίπεδο γίνεται. Όταν ζήτησα από τους ανθρώπους και τους συνεργάτες του Θανάση Γιαννακόπουλου το καλοκαίρι να πάρω στα χέρια μου τα οικονομικά στοιχεία, με κοροϊδέψανε οικτρά. Το καλοκαίρι που ανέλαβα είχα μια πολύ διαφορετική εικόνα για τα οικονομικά της ΚΑΕ και σήμερα πήρα στα χέρια μου την πραγματική εικόνα, η οποία δεν είναι αυτή που μου παρουσιάσανε το καλοκαίρι.

Πολλοί έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο έφυγε ο κύριος Ομπράντοβιτς. Ο κύριος Ομπράντοβιτς έφυγε, γιατί του χρωστούσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πάρα πολλούς μισθούς. Αθλητές φύγανε το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι ο ίδιος. Για όλα αυτά υπάρχουν αποδείξεις. Όχι ενδείξεις, αποδείξεις, που είναι στη διάθεσή σας οποτεδήποτε τις ζητήσετε.

Λυπάμαι που λέω ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες που άφησαν, είχα όλη την καλή διάθεση να συνεχίσω και να κρατήσω τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται. Πολλοί από εσάς που βρίσκεστε εδώ σήμερα, έχετε κάνει έναν ανελέητο πόλεμο στο πρόσωπο μου και στην ΚΑΕ. Πολλοί από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με έχουν κατηγορήσει για πάρα πολλά πράγματα, για τη φυγή του Ομπράντοβιτς, για τη φυγή παικτών και δεν έχω ανοίξει το στόμα μου. Γιατί αυτό κάνει ένας άνθρωπος για την οικογένειά του. Για το αίμα του κρατάει το στόμα του κλειστό και δέχεται τα πάντα. Είμαι 38 χρονών, έχω πάρα πολλές δυνάμεις και μπορώ να δεχθώ τα πάντα, αλλά όχι την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα.

Λυπάμαι δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, όσο και αν το θέλω. Οι μετοχές είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε. Αν θέλει ας έρθει να τις πάρει ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος, του τις κάνω δώρο, αν θέλει να έρθει οποιοσδήποτε άλλος Παναθηναϊκός που να έχει την οικονομική δυνατότητα, είμαι έτοιμος να τις παραχωρήσω δωρεάν και αν δεν βρεθεί κάποιος, δεν μου παραμένει άλλη λύση από το να τις επιστρέψω στον ερασιτέχνη, εκεί που ανήκουν. Σας ευχαριστώ πολύ δεν έχω να πω κάτι άλλο...»

Στο τέλος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε δακρυσμένος από την αίθουσα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα