«Nτου» Ντόρσεϊ σε συμπαίκτες του

«Nτου» Ντόρσεϊ σε συμπαίκτες του

Αντώνης Κατσίκης
«Nτου» Ντόρσεϊ σε συμπαίκτες του
Μετά το απίστευτο ξέσπασμα του στα αποδυτήρια, ο Τζόι Ντόρσεϊ θα πρέπει να θεωρείται τελειώμενος απο τον Ολυμπιακό με τον ίδιο να παίρνει θέση μέσω facebook και να τα... χώνει στους συμπαίκτες του.

Ο Αμερικανός ξέσπασε στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας και όλα δείχνουν πως εντός των επόμενων ημερών θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά. Ο ίδιος ο Αμερικανός σέντερ πήρε θέση μέσω facebook με status που έβγαλε και είδηση καθώς αποκάλυψε πως έχει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ. Μάλιστα ο Ντόρσεϊ δεν έμεινε εκεί και άρχισε να απαντάει σε ερωτήσεις φιλάθλων στο σχετικό status ενώ δεν δίστασε να τα βάλει και με συμπαίκτες του.

Ιδού τι έγραψε ο Ντόρσεϊ στο facebook:


"Πρώτα από ολα για τους φιλάθλους μου, θέλω να σας πω ότι ποτέ δεν έχω παραιτηθεί από τίποτα και από κανέναν. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα δεχτώ την πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ γιατί αγαπώ την Αθήνα. Θα καθίσω και θα μιλήσω με τον προπονητή μου γιατί αυτός δεν είναι ο ίδιος Ολυμπιακός με τον περσινό, συνεπώς κάτι πρέπει να αλλάξει για μένα για να μείνω".

"First Of All To All My Fans An Friends I've Never Once In My Life Quit Or Gave Up On Anyone Or Anything I Haven't Decided If I Will Take The Deal From The NBA Team Yet Because I Love Athens. I Will Have A Sit Down With My Coach Because This Isn't The Same Olympiacos Team From Last Year So Something HasTo Change For Me To Stay.... #Decision #MyHeartIsHere #Athen #NBA".

Mετά από αυτό που έγραψε, διάφοροι φίλοι των Πειραιωτών σχολίασαν στο status του με τον ίδιο να απαντά. «Φίλε μου, αν έβλεπες το παιχνίδι θα διαπίστωνες πως στο πρώτο δεκάλεπτο και μέχρι να βγω παίζαμε καλή άμυνα και κερδίζαμε. Μετά κάποιοι άρχισαν να παίζουν εγωιστικά μπορούσες να δεις ότι το παιχνίδι γύριζε προς όφελος της Ζαλγκίρις. Δεν μου αρέσει όταν κάποιοι δεν παίζουν για την ομάδα και παίζουν για τον εαυτό τους ή δεν παίζουν άμυνα, ενώ ο προπονητής δεν τους βγάζει έξω και ο καλύτερος αμυντικός της ομάδας είναι στον πάγκο, με αποτέλεσμα να μένουμε πίσω με 20 πόντους. Έλα τώρα!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα