«STOP» σε Σόφο & παλιούς ο Μπαρτζώκας

«STOP» σε Σόφο & παλιούς ο Μπαρτζώκας

Γιάννης Ράμμας
«STOP» σε Σόφο & παλιούς ο Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναγνώρισε την δυναμική του Παναθηναϊκού παρά τις πολλές και σημαντικές αλλαγές του και ζήτησε απ' τους παίκτες του τον περιορισμό των Σχορτσανίτη, Διαμαντίδη & Τσαρτσαρή.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει... Παναθηναϊκός, αλλά ευχήθηκε οι παίκτες του να αντιδράσουν ως Πρωταθλητές Ελλάδος κι Ευρώπης και να φύγουν απ' το Ο.Α.Κ.Α. (22/10, 18:45/ΝΕΤ) με το ροζ φύλλο.

«Το ντέρμπι γίνεται νωρίς και για τις δύο ομάδες, αλλά ανεξάρτητα απ' αυτό είναι πάντα ένα παιχνίδι το οποίο έχει στραμμένα πάνω του τα βλέμματα όλων. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ως τώρα ότι παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν έχει επηρεαστεί απ' τις αλλαγές, όπως λεγόταν κατα κόρον. Ο αντίπαλός μας έχει άξονες στο επιθετικό του παιχνίδι που όλοι αναγνωρίζουν και κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό έχει ως κύριο στόχο να αντιμετωπίσει τον Σχορτσανίτη, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού των πολύ έμπειρων Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή» είπε στο esake.gr ο 47χρονος εν όψει του ντέρμπι «αιωνίων» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα