Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (18/04) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida

bet365

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν ιστορικές μάχες για μία θέση στα ημιτελικά, η στοχοποίηση του Ιωαννίδη από τα social media και η εικόνα της χθεσινής προπόνησης της ΑΕΚ στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Η μεγάλη ώρα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Sport Day: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Έτοιμος ο Ολυμπιακός να γράψει ιστορία απόψε στην Κωνσταντινούπολη. «Ήρθαμε για τη νίκη» είπε ο Μεντιλίμπαρ, τι ανέφερε για το πλάνο του.

Live Sport: Πάμε 4αδα! Ολυμπιακός στην Πόλη με τη Φενέρμπαχτσε και ΠΑΟΚ στην Τούμπα με την Μπριζ γράφουν ιστορία με πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League. Σκίσ' τους!Ο βόθρος των social media στοχοποίησε αισχρά-αλήτικα τον διεθνή φορ έπειτα από διαδικτυακό δημοσίευμα ότι βρέθηκε θετικός Έλληνας παίκτης στο ματς με την Γεωργία.

Φως των Σπορ: Παράσταση τίτλου από τις κοπέλες του Ολυμπιακού που πέρασαν με 3-1 από το Μετς. Η πιο μεγάλη ώρα. Μέγα πάθος και πίστη στον Πειραιά για την πρόκριση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ποιος; Αυτός! ΚΑΕ Ολυμπιακό κατά...παρκαδόρου!

Η στοχοποίηση του Ιωαννίδη

Ώρα των Σπορ: «Αίμα κι άμμος». Ασύλληπτη ένταση και επικές μονομαχίες στην χθεσινή προπόνηση στα Σπάτα, που έφεραν μέχρι και μικροτραυματισμούς. Μέσα κανονικά ο Ρότα, εκτός ξανά Γκαρσία και Στάνκοβιτς. Συντηρητικά ο Άμραμπατ, αποχώρησε με μικροενοχλήσεις ο Μουκουντί.

Metrosport: Η «OPAP Arena» τον περιμένει! Αποφασισμένος να πάρει την πρόκριση στους «4» απόψε ο ΠΑΟΚ για να βρεθεί μια ανάσα από τον τελικό της 29ης Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 

Τελευταία Νέα