Θέλω να βλέπω μπάλα: Με Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, Φάληρο και Ευρώπη

Newsroom
Θέλω να βλέπω μπάλα
Η δράση στα Play Off συνεχίζεται με σούπερ ματς στη Λεωφόρο. Η Σίτι οφείλει να επιστρεψει στις νίκες κι η Λεβερκούζεν... φουλάρει για νταμπλ!

«Θέλω να βλέπω μπάλα με γκολ ανατροπής» αναφέρει το τραγούδι στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Novibet, το οποίο έχει γίνει ήδη... σύνθημα στα χείλη του κόσμου, σε μια από τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση.

100% Επιστροφή Χρημάτων στην πρώτη σου κατάθεση με Aircash στη Novibet!

Ολυμπιακός - Άρης (3/4/, 19.00): Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Μόνο νίκη. Αυτό είναι το σύνθημα στο Λιμάνι απέναντι σε μια ομάδα που έχει προκαλέσει ζημιές στο πρόσφατο παρελθόν κι οι σχέσεις των δύο ομάδων μόνο καλές δεν είναι. Θα πάμε με τη νίκη και το over 1,5 στη Novibet σε απόδοση 1,62.

Τριπλή προσφορά γνωριμίας στη Novibet για λίγες ημέρες με τον promo κωδικό «Aircash»

Παναθηναϊκός-ΑEK (3/4/, 21.00): Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην έδρα του γνωρίζει πολύ καλά πως αν δεν θέλει να αφήσει πίσω του την υπόθεση «τίτλος» οφείλει να πάρει αποτέλεσμα βάζοντας φρένο στην Eνωση που είναι πιο αποτελεσματική και έχει και βάθος στον πάγκο της. Θα πάμε με το over 2,5 γκολ που προσφέρεται από τη Novibet σε απόδοση 2.09, καθώς περιμένουμε από τους γηπεδούχους να ψάξουν γκολ γρήγορα και τους φιλοξενούμενους να έχουν απάντηση απέναντι σε μια άμυνα που δεν είναι κι η πιο αξιόπιστη.

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή της Aircash και επωφεληθείτε όλων των προνομίων.

Λεβερκούζεν-Φορτούνα Ντίσελντορφ (3/4, 21.45): Η ομάδα... τρένο του Τσάμπι Αλόνσο θα πάει φουλ για το νταμπλ στη Γερμανία. Μετά το πρωτάθλημα που φαίνεται να έχει καθαρίσει θα πάει και για τον άλλον τίτλο στη χώρα. Πιστεύουμε ότι δεν θα χαριστεί στη Φορτούνα και θα καθαρίσει εύκολα το ματς. Στο bet builder της Novibet θα πάμε στο 1/1 με over 2,5 σε απόδοση 1,95.

Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα (3/4, 22.15): Οκ, το... στραβοπάτημα - αν μπορεί να θεωρηθεί έτσι έγινε κι η Σίτι σήμερα απέναντι σε μια ομάδα... κίνδυνο θα πρεπει να σκοράρει και να πάρει τη νίκη. Η νίκη με over 2,5 στο 1.65 της Novibet είναι το σημείο που θα... ψωνίσουμε για το εν λόγω ματς.

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα