Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Μορέιρα έσπρωξε πάνω στα νεύρα του τον Λουτσέσκου

Ο Μορέιρα με τον Λουτσέσκου

bet365

Ο παίκτης του Πανσερραϊκού που αποβλήθηκε από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ απώθησε τον Ρουμάνο τεχνικό, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πήγε απλά να τον ηρεμήσει.

Ο Μορέιρα ήταν φανερά νευριασμένος. Περνώντας δίπλα από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου απλώς επιχείρησε να ηρεμήσει τον παίκτη του Πανσερραϊκού (όπως φάνηκε από τα πλάνα της NOVA). Εκείνος όμως αντέδρασε και τον έσπρωξε, φεύγοντας μετά από το σημείο. Κάτι που προκάλεσε την ενόχληση και του ίδιου του Λουτσέσκου αλλά και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος ο Λουτσέσκου είπε μετά σχετικά πώς «δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του Μορέιρα όταν αποβλήθηκε. Θα έπρεπε να έχει δοθεί κίτρινη κάρτα σε αυτόν στη φάση με τον Σαμάτα στο πρώτο μέρος. Είπε κάτι για τον ΠΑΟΚ, τον ρώτησα ποιο είναι το πρόβλημα και εκνευρίστηκε. Στο φινάλε μένουμε με τη νίκη και προχωράμε. Όταν παίξαμε στο Κύπελλο ήταν πολύ καλύτερο (το γήπεδο)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα