Προμηθέας - Πανιώνιος 88-48: Διαφορά κατηγορίας και ποιότητας (vids)

Newsroom

bet365

Ο Προμηθέας επικράτησε εύκολα του Πανιωνιου (88-48), στον τελευταίο προημιτελικό και έκλεισε το ραντεβού με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final 8 της Κρήτης. Αποστολή στο Ηράκλειο: Μιχάλης Γκιουλένογλου.

Ο Προμηθέας δεν είχε τη διάθεση να κάνει τον προημιτελικό με τον Πανιώνιο... θρίλερ (88-48), όπως έγινε την περσινή σεζόν στην αναμέτρηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης κόντρα στην ΑΕΚ.

Φρόντισε να το δείξει από την πρώτη στιγμή. Ο Πανιώνιος, πρωτοπόρος στην Α2 και η ομάδα που κέρδισε το Unicef Trophy και το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Final 8 αντιστάθηκε μέχρι το 8ο λεπτό.

Τότε το σκορ ήταν 19-12, με τον Νίκο Γκίκα να μειώνει για την ομάδα του. Μετά από δύο αγωνιστικά λεπτά, δηλαδή στο τέλος της 1ης περιοδου, το σκορ είχε γίνει 30-16, με τον Προμηθέα να έχει πρωταγωνιστές τους Ρέινολντς (11) και Χρυσικόπουλο (9π.). Και 6/10 τρίποντα!

Όσο περνούσε η ώρα, η διαφορά των δύο ομάδων ήταν αποτυπωμένη στο παρκέ. Και το 51-29 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφερνε τον Προμηθέα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το ίδιο μοτίβο εμφανίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Προμηθέα να ανεβάζει τη διαφορά πάνω από τους 30 πόντους (65-33).

Και τη διατήρησε μέχρι το φινάλε, παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Στο τέλος της 1ης, όταν ο Προμηθέας έκανε το 19-12 σε 30-16.

O ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Ο Κάμερον Ρέινολντς με 16 πόντους.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Είναι άδικο να μπει κάποιος σε αυτήν την κατηγορία.

ΠΗΓΕ... ΣΤΡΑΦΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ: Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης τα έβαλε με τα θηρία και σημείωσε 10 πόντους.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ: Ο Χάντερ Χέιλ είχε 13 πόντους, ο Λίνος Χρυσικόπουλος 9, όλους στο ξεκίνημα του αγώνα, μαζί με 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ και ο Μπαζίνας 13 πόντους.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Τα ριμπάουντ της αναμέτρησης, 40 για τον Προμηθέα, 27 για τον Πανιώνιο.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 30-16, 51-29, 73-35, 88-48.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα