Ζάρκο Πάσπαλιε: Επέμβαση καρδιάς, προληπτικά στην εντατική

Newsroom
paspalie eurokinisi

bet365

Σε επέμβαση λόγω καρδιακής αρρυθμίας υποβλήθηκε σήμερα (Δευτέρα, 12/2) στο Βελιγράδι ο σπουδαίος Ζάρκο Πάσπαλιε, ο οποίος προληπτικά θα παραμείνει στην εντατική, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Θα απολάμβανε το θερμό χειροκρότημα της αθλητικής – και όχι μόνο – κοινότητας απόψε, στη λαμπερή εκδήλωση των Gazzetta Awards ο Ζάρκο Πάσπαλιε, αλλά μερικές φορές στη ζωή τα σχέδια ανατρέπονται σε λίγες στιγμές.

Ο 58χρονος Μαυροβούνιος, ο οποίος έχει προσφέρει εκπληκτικές στιγμές στο ελληνικό κοινό κυρίως ως παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και του Αρη, εισήλθε το Σάββατο στην καρδιολογική κλινική νοσοκομείου του Βελιγραδίου, υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση και δεν διατρέχει κίνδυνο αν και προληπτικά θα παραμείνει στην εντατική.

Και επειδή ο Ζάρκο έχει μεγάλη καρδιά, θα είναι εδώ του χρόνου μαζί μας στα Gazzetta Awards για να αισθανθεί και πάλι πόσο έντονα τον θυμούνται οι «παλιοί» και τον τιμούν οι νέοι για το αλησμόνητο πέρασμά του από το ελληνικό μπάσκετ! Περαστικά Ζάρκο!

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα