Gazzetta Awards 2023 by bwin: Αθλητής με Αναπηρία της Χρονιάς ο Αντώνης Τσαπατάκης!

Newsroom
Gazzetta Awards 2023 by bwin: Αθλητής με Αναπηρία της Χρονιάς ο Αντώνης Τσαπατάκης!
Η μεγαλύτερη αθλητική ψηφοφορία κοινού έληξε και οι δικές σας ψήφοι ανέδειξαν τον Αντώνη Τσαπατάκη ως Αθλητή με Αναπηρία της Χρονιάς στα Gazzetta Awards 2023 by bwin.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Αντώνης Τσαπατάκης αναδείχθηκε από τις δικές σας ψήφους ως Αθλητής με Αναπηρία της Χρονιάς στα Gazzetta Awards! Ο Έλληνας Πρωταθλητής της κολύμβησης είχε από την έναρξη της ψηφοφορίας το προβάδισμα, με τους Νάσο Γκαβέλα και Ευανθία Μπουρνιά να παίρνουν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι πέντε πρώτοι στην κατηγορία «Αθλητής/τρια με Αναπηρία της Χρονιάς» των Gazzetta Awards 2023 by bwin:
1) Αντώνης Τσαπατάκης 39814 ψήφοι
2) Νάσος Γκαβέλας 24235 ψήφοι
3) Ευανθία Μπουρνιά 10675 ψήφοι
4) Μανώλης Στεφανουδάκης 10242 ψήφοι
5) Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης 10098 ψήφοι

Όλοι οι νικητές στην κατηγορία «Αθλητής/τρια με Αναπηρία της Χρονιάς» των Gazzetta Awards

Ο Αντώνης Τσαπατάκης έγινε ο πρώτος αθλητής που έκανε το back-to-back στην συγκεκριμένη κατηγορία και ο πρώτος που την κατακτά για δεύτερη φορά, καθώς μέχρι και φέτος, το βραβείο πήγαινε κάθε χρόνο και σε διαφορετικό αθλητή.

Αναλυτικά όλοι οι νικητές στην κατηγορία «Αθλητής/τρια με Αναπηρία της Χρονιάς»:

  • 2016: Παύλος Μάμαλος
  • 2017: Μιχάλης Σεΐτης
  • 2018: Γρηγόρης Πολυχρονίδης
  • 2019: Εθνική Ελλάδας Κωφών Γυναικών μπάσκετ
  • 2020: Στέλιος Μαλακόπουλος
  • 2021: Θανάσης Γκαβέλας
  • 2022: Αντώνης Τσαπατάκης
  • 2023: Αντώνης Τσαπατάκης

Ραντεβού στο Μέγαρο Μουσικής στις 12 Φεβρουαρίου

Ο Αντώνης Τσαπατάκης θα παραλάβει το βραβείο του στη φαντασμαγορική τελετή απονομής των Gazzetta Awards 2023 by bwin, που θα γίνει τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής και θα μεταδοθεί φυσικά LIVE από το Gazzetta, μέσω της live streaming υπηρεσίας της glomex.

Όλοι οι νικητές θα βρίσκονται εκεί, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά τους θρύλους του ελληνικού και όχι μόνο αθλητισμού, που θα μπουν στο Gazzetta Hall of Fame.

Τα Gazzetta Awards 2023 by bwin πραγματοποιούνται με την πολύτιμη στήριξη των bwin, Βίκος Α.Ε., GOODY'S, Herbalife Greece, SUPRADYN, Lenovo, Phaistos Networks | glomex, Garmin, Μοτοδυναμική και Ήρων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα