Ρίβερς μετά την ήττα των Μπακς: «Για πρώτο παιχνίδι ήταν καλά»

Ρίβερς μετά την ήττα των Μπακς: «Για πρώτο παιχνίδι ήταν καλά»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ντοκ Ρίβερς

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι του Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο, με τον προπονητή να διαπιστώνει πως το δείγμα ήταν καλό.

Ο Ντοκ Ρίβερς ξεκίνησε με ήττα την πρώτη παρουσία του στο μέσο της σεζόν σε μία ομάδα, στα 25 χρόνια της καριέρας του. Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν από τους Ντένβερ Νάγκετς με τον Ρίβερς να διαπιστώσει ότι το πρώτο δείγμα ήταν θετικό, ενώ παράλληλα ζήτησε υπομονή.

«Θα χρειαστούμε χρόνο. Προσπαθώ να βάλω κάποια δικά μου πράγματα με αργό ρυθμό και να απλουστεύσω κάποια δικά τους. Ένα πράγμα που δεν θέλουμε να κάνουμε και μας... τρομάζει είναι να παραλύσουμε τους εγκεφάλους τους, ενώ πρέπει να σκέφτονται. Γι' αυτό θα πάρει χρόνο», είπε ο Ρίβερς.

Και πρόσθεσε: «Τους είπα, πώς όποιος του είπε ότι δεν μπορούν να παίξουν άμυνα, λέει ψέμματα. Το αποδείξατε στο ματς. Ήσασταν ανταγωνιστικοί. Η άμυνά στο μισό γήπεδο ήταν εξαιρετική. Νομίζω ότι χάσαμε από την επίθεσή μας».

Μιλώντας για τον Αντετοκούνμπο, είπε: «Ήταν υπέροχος. Όλοι πρέπει να έχουν υπομονή. Είναι νέο, ο τρόπος που παίζουμε, ο τρόπος που αμυνόμαστε, θα μας πάρει καιρό για να το συνηθίσουμε. Με αργό τρόπο εφαρμόζουμε και αλλάζουμε κάποια πράγματα. Το προπονητικό επιτελείο πρέπει να έχει υπομονή με τους παίκτες. Και το αντίθετο. Αλλά για πρώτο παιχνίδι, ήταν καλά».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα