Gazzetta Awards 2023 by bwin: Ποιος προηγείται στην κατηγορία «Αθλητής/τρια με Αναπηρία της Χρονιάς»

Newsroom
Gazzetta Awards 2023 by bwin: Ποιος προηγείται στην κατηγορία «Αθλητής/τρια με Αναπηρία της Χρονιάς»

bet365

Δείτε πώς εξελίσσεται μέχρι στιγμής η ψηφοφορία για την ανάδειξη του/της Αθλητή/τριας με Αναπηρία της Χρονιάς στα Gazzetta Awards 2023 by bwin.

Ο αγαπημένος σας θεσμός, τα Gazzetta Awards 2023 by bwin, η μεγαλύτερη διαδικτυακή ψηφοφορία κοινού, ήρθε και φέτος κι εσείς μπορείτε να επιλέξετε ποιους θεωρείτε τους κορυφαίους της χρονιάς που μας πέρασε.

Ψηφίστε σήμερα και δείτε τους αγαπημένους σας αθλητές στην μεγαλειώδη τελετή βράβευσης που θα γίνει και φέτος στο Μέγαρο Μουσικής.

Ποιος προηγείται στην κατηγορία του/της «Αθλητής/τρια με Αναπηρία της Χρονιάς»

Ντέρμπι έχουμε στην κατηγορία «Αθλητής/τρια με Αναπηρία της Χρονιάς», καθώς δύο υποψήφιοι έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής με 12 ημέρες να απομένουν για την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας των Gazzetta Awards 2023 by bwin.

Ο περσινός νικητής, Αντώνης Τσαπατάκης, προηγείται, έχοντας το 21% των ψήφων, όμως πολύ κοντά του βρίσκεται ένας ακόμη παλιός νικητής των Gazzetta Awards, ο Νάσος Γκαβέλας, ο οποίος έχει το 16,2% των ψήφων.

Αναλυτικά η μέχρι στιγμής πρώτη πεντάδα στην κατηγορία «Αθλητής/τρια με Αναπηρία της χρονιάς»

1. Αντώνης Τσαπατάκης

2. Νάσος Γκαβέλας

3. Νίκος Παπαγγελής

4. Μανώλης Στεφανουδάκης

5. Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης

Η διαδικασία θα είναι live μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου. Μην χάνεις χρόνο! Ψήφισε τους κορυφαίους στην κορυφαία αθλητική ψηφοφορία που υποστηρίζουν το κορυφαίο στοιχηματικό brand, bwin, το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και η εταιρεία τεχνολογίας lenovo.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΤΑ GAZZETTA AWARDS 2023 BY bwin

Gazzetta Awards 2023 by bwin

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα