Αλεξανδρόπουλος: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα αλλά εάν αγωνιστώ θα δώσω το 150%»

Δημήτρης Τομαράς
Ο Αλεξανδρόπουλος

bet365

Ο διεθνής χαφ της ομάδας του Ολυμπιακού, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, μίλησε στη COSMOTE TV για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

Ο Αλεξανδρόπουλος εφόσον αγωνιστεί στη Λεωφόρο θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής χαφ του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του στο κανάλι της COSMOTE TV επισήμανε:

Για την αντίδραση που έδειξε η ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι: Ικανοποιημένοι είμαστε μόνο όταν συνδυάζουμε καλό ποδόσφαιρο με τους τρεις βαθμούς, ωστόσο σίγουρα ήταν μια αντίδραση μετά την κακή εμφάνιση που είχαμε κόντρα στη Λαμία. Πρέπει να συνδυάσουμε την αντίδραση με το αποτέλεσμα και έτσι θα είμαστε ικανοποιημένοι.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Είναι ένα σπουδαίο ντέρμπι. Τον Παναθηναϊκό τον αντιμετωπίσαμε στο πρωτάθλημα και είναι μια καλή ομάδα, αλλά αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει και χτυπήσουμε τις αδυναμίες του μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο είναι διπλά παιχνίδια. Σίγουρα τώρα κοιτάμε το πρώτο, αλλά τίποτα δεν τελειώνει αύριο.

Για το γεγονός πως επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος σε αυτό του γήπεδο: Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Έπαιζα στον Παναθηναϊκό πολλά χρόνια και ειδικά σε αυτό το γήπεδο. Από την άλλη δε μπορώ να το ευχαριστηθώ στο 100% γιατί δεν υπάρχει κόσμος. Είτε η ατμόσφαιρα είναι θετική, είτε πιο πιεστική κάθε ποδοσφαιριστής ζητάει τέτοια παιχνίδια. Σίγουρα είναι ιδιαίτερο κάθε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι και πάρα πολύ κρίσιμο και σημαντικό, οπότε οφείλω να είμαι πολύ συγκεντρωμένος και αν αγωνιστώ να δώσω το 150%.

Για το που κρίνονται τέτοια ματς: Κρίνονται στο ποια ομάδα το θέλει πιο πολύ. Οι μονομαχίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο και σίγουρα η ποιότητα που θα ξεδιπλώσει κάθε ποδοσφαιριστής θα είναι πολύ σημαντικά για το αποτέλεσμα.

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα