Ιωνικός προς Δημοτική Αρχή: «Πού είναι όλοι αυτοί οι κύριοι οι οποίοι πανηγυρίζουν σε επιτυχίες της ομάδας μας;»

Ιωνικός προς Δημοτική Αρχή: «Πού είναι όλοι αυτοί οι κύριοι οι οποίοι πανηγυρίζουν σε επιτυχίες της ομάδας μας;»

Newsroom
Ιωνικός

bet365

Για ακόμη μία φορά, στον Ιωνικό εκφράζουν την αγανάκτησή τους προς τη Δημοτική Αρχή, τονίζοντας που τώρα που έχει καεί το γήπεδο της Φυλής η ομάδα δεν έχει πού να προπονηθεί, από τη στιγμή που το στάδιο της Νεάπολης δεν είναι έτοιμο.

Οι διοικούντες τον Ιωνικό συνεχίζουν να φωνάζουν κατά της Δημοτικής Αρχής, τονίζοντας πως δεν έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες ώστε η ομάδα της Νίκαιας να μπορεί να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Νεάπολης, Πόσω δε από τη στιγμή που το γήπεδο της Φυλής όπου γίνονται προπονήσεις κάηκε από τις φωτιές.

Ετσι, η οικογένεια Τσιριγώτη, με ανακοίνωσή της διερωτάται: «Που είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι; Που είναι όλοι αυτοί σήμερα; Που είναι όλοι αυτοί οι κύριοι οι οποίοι πανηγυρίζουν σε επιτυχίες της ομάδας μας;»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

"Μπήκε Σεπτέμβρης, αλλά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο ούτε σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης..."

Μετά τις καταστροφικές φωτιές στην περιοχή της Φυλής και κατ' επέκταση στο γήπεδο το οποίο νοικιάζει η ΠΑΕ Ιωνικός για να προπονείται η ομάδα, έφτασε η ώρα της αλήθειας για όλους σας!

Μπαίνουμε Σεπτέμβριο και το γήπεδο δεν είναι έτοιμο για να εξυπηρετήσει σε έκτακτες ανάγκες την ομάδα. Ο κύριος Ιωακειμίδης είναι εξαφανισμένος από την περιοχή, ο ανάδοχος Καρνομουράκης κάνει πως δεν καταλαβαίνει και δεν χρησιμοποιεί το ανάλογο προσωπικό, επιμένοντας πως είναι απλήρωτος. Και φυσικά το μάρμαρο το πληρώνει η ομάδα και η διοίκηση!

Που είναι ο δήμαρχος; Που είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι; Που είναι όλοι αυτοί σήμερα; Που είναι όλοι αυτοί οι κύριοι οι οποίοι πανηγυρίζουν σε επιτυχίες της ομάδας μας;

Καταλαβαίνετε όλοι γιατί φωνάζουμε τόσο καιρό; Καταλαβαίνουν ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι έτοιμος για όλες τις περιπτώσεις, ακόμη και έκτακτες καμιά φορά;

Καταλαβαίνουν ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα κι εμείς θα ψάχνουμε να βρούμε γήπεδο για να αγωνιστεί ο Ιωνικός;

Ή μήπως ενδιαφέρονται μόνο για την ψήφο μας;

Το είπαμε και το ξαναλέμε, ήμασταν πριν απ’ αυτούς και θα συνεχίσουμε να είμαστε και μετά από αυτούς στην Νίκαια...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα