ΓεροΓιοβάισα: Ντένβερ από μικρό παιδί...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Ντένβερ από μικρό παιδί...

bet365

Θα ζω με ένα όνειρο τρελό, οι Νάγκετς να σηκώσουν το... κύπελλο! Ο γεροΓιοβάισα περιμένει με αγωνία τους τελικούς του ΝΒΑ και στηρίζει την ομάδα της καρδιάς του.

Σύντροφοι, δεν έχω λαχταρήσει ξανά τέτοιο τελικό ΝΒΑ. Οχι, δεν τρελάθηκα, αλλά οι Νάγκετς είναι η ομάδα μου, αυτή που υποστήριζα από μικρό παιδί στο Βίλνιους. Ο Γιόκιτς μας έδωσε πνοή και πλέον έφτασε η μεγάλη ευκαιρία, αυτή που όλοι περιμέναμε χρόνια. Ο Καρμέλο Άντονι δεν τα κατάφερε να μας χαρίσει κούπα, αλλά ο κορυφαίος σέντερ της τελευταίας δεκαετίας στο ΝΒΑ είναι έτοιμος για απίθανα πράγματα.

Οχι, δεν ξεγράψα το Μαϊάιμι του Μπάτλερ, ακόμα και όταν οι αναλυτές έδιναν 3% να αποκλείσουν τους Σέλτικς. Ωστόσο, εδώ που έφτασαν οι Νάγκετς δεν υπάρχει γυρισμός. Οι αναλυτές τους δίνουν ποσοστό κούπας 89% και αυτή τη φορά θα πάω μαζί τους. Kαι στην τελική, αν κάποιος αξίζει δαχτυλίδι, αυτός είναι ο Γιόκιτς. Πάμε λοιπόν, Ντένβερ για πρωτάθλημα, επιλογή με φουλ ρίσκο το 4-0 στο 5.25, Γιόκιτς MVP τελικών και κάτι λίγα στον παιχταρά Μάρεϊ!

Το πρώτο Build A Bet της σειράς θα έχει φουλ ρίσκο! Πάμε να δούμε, Οver 219.5 πόντοι στο ματς, νίκη των Νάγκετς με 9 ή περισσότερους πόντους και Γιόκιτς νικητής με Triple double, όλα αυτά στο 4.60. Το σουτ είναι η δύναμη των Νάγκετς, γι αυτό και το Build A Bet με Μάρεϊ 3+ Τρίποντα, Πόρτερ 3+ και Κάλντγουελ 2+ προσφέρεται στο 4.75! Καλή τύχη Ντένβερ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα