Giant Heart: Δύο χρόνια προσφοράς στους πιο σημαντικούς αγώνες από τη Novibet

Newsroom
...
H Συμμαχία Αγάπης Giant Heart της Novibet συμπληρώνει δύο χρόνια προσφοράς στην κοινωνία και συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά.

Κάποιοι αγώνες είναι πιο σημαντικοί από άλλους κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της Novibet. Γι’ αυτό και τον Μάιο του 2021 δημιούργησαν τη Συμμαχία Αγάπης Giant Heart, με στόχο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της δεύτερης ευκαιρίας.

Έχοντας ως πρεσβευτές σε αυτή την πρωτοβουλία τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Τσιμίκα, το Giant Heart έχει υλοποιήσει στα δύο χρόνια της λειτουργίας του μία σειρά δράσεων με επίκεντρο την προώθηση του αθλητισμού στη νέα γενιά.

Ανακαίνιση γηπέδων σε γειτονιές της Ελλάδας

....

Το Giant Heart έχει καταφέρει μέσα στα δύο χρόνια λειτουργίας του, να υλοποιήσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ανακαίνισης αθλητικών εγκαταστάσεων σε γειτονιές και τοπικές κοινότητες σε όλη την Ελλάδα.

Θέλοντας να προωθήσει την ύψιστη αξία του αθλητισμού, ειδικά ανάμεσα στους νέους, έχει προχωρήσει στη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση συνολικά 10 γηπέδων (σε Αμπελόκηπους, Πετράλωνα, Μοσχάτο, Ηράκλειο Αττικής, Εύβοια, Κάλυμνο), ενώ 3 ακόμα θα ακολουθήσουν στο προσεχές μέλλον, διευκολύνοντας όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Συμμαχία αγάπης με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Τσιμίκα

Στον αγώνα για καλό σκοπό στα δύο χρόνια λειτουργίας του προγράμματος Giant Heart, η Novibet ενώνει τις δυνάμεις της με σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού που αναδεικνύουν με το παράδειγμά τους τις αξίες της ανθρωπιάς και της ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κώστας Τσιμίκας ως πρεσβευτές του Giant Heart ενδυναμώνουν το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς της Novibet.

Όμως συμμέτοχος του προγράμματος σε κάθε ενέργεια και δράση που υλοποιεί, εκτός από τους Πρεσβευτές του προγράμματος και τους εργαζόμενους της Novibet, είναι και το ευρύ κοινό. Μάλιστα, μέσω της πλατφόρμας giantheart.gr, κάθε ένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να καταθέσει την πρότασή του για την επόμενη ενέργεια που θα υλοποιήσει η Novibet.

Στήριξη φορέων και οργανισμών

....

Θέτοντας ως προτεραιότητα την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων με έμφαση στα παιδιά, το πρόγραμμα Giant Heart έχει προσφέρει σημαντική βοήθεια σε οργανισμούς και φορείς με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο, όπως το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», η πρωτοβουλία “UniquAll” για την εξέλιξη παιδιών στο φάσμα του αυτισμού μέσω του αθλητισμού, ο Αθλητικός Όμιλος “ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ” και ο οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Το Giant Heart συνεχίζει να προσφέρει

Οι δράσεις που έχουν υλοποιηθεί, έχουν φέρει ουσιαστική διαφορά στις ζωές πολλών συνανθρώπων μας και αυτό φαίνεται έμπρακτα από τον τρόπο με τον οποίο οι τοπικές κοινότητες έχουν αγκαλιάσει τις αναβαθμισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις της Novibet, αλλά και από τα αμέτρητα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών που ωφελούνται από τους οργανισμούς που έχουν λέβει υποστήριξη.

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της εταιρείας: «Δέσμευση όλων μας στην οικογένεια της Novibet είναι να συνεχίσουμε με αμείωτο ζήλο, σε μία Συμμαχία Αγάπης με τους Πρεσβευτές του προγράμματος Giant Heart αλλά και το ευρύ κοινό, να παρέχουμε βοήθεια σε κάθε συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη».

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο https://www.giantheart.gr/

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Τελευταία Νέα