Τελευταία στροφή για Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη στο Champions League πριν από το Final 8 του Βελιγραδίου

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Προ Ρέκο για το Champions League

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Προ Ρέκο και η Βουλιαγμένη υποδέχεται τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και πριν από το Final 8 του Βελιγραδίου.

Έπειτα από μαραθώνιο έξι μηνών ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη ολοκληρώνουν την παρουσία τους στη φάση των ομίλων του Champions League, όχι όμως και στη διοργάνωση.

Την Τετάρτη (24/5) πέφτει η αυλαία στον Α' Όμιλο με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται στην Ιταλία από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο (20:00, ΕΡΤ Sports) και τη Βουλιαγμένη να υποδέχεται στη φυσική της έδρα στον Λαιμό (19:00), τη σερβική Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς.

Οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Final 8 του Βελιγραδίου (31 Μαΐου - 3 Ιουνίου). Τι περιμένουμε από αυτή την τελευταία αγωνιστική; Το βαθμολογικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον αγώνα του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στην Προ Ρέκο για να την ξεπεράσουν στη 2η θέση. Αν τα καταφέρουν στον προημητελικό του Final 8 θα παίξουν με τη Φερεντσβάρος, αν μείνουν στην 3η θέση θα αντιμετωπίσουν τη διοργανώτρια Νόβι Μπέογκραντ.

Η Προ Ρέκο έρχεται και αυτή από την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος για 35η φορά στην ιστορία τους και 10η τα τελευταία 11 χρόνια, νικώντας στους τελικούς την Μπρέσια με 7-3 εντός έδρας και 6-4 στην πόλη της Λομβαρδίας.

«Είναι η δυσκολότερη πισίνα στην Ευρώπη για να κερδίσεις κάτι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή, όπως και η Προ Ρέκο. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να κερδίσουμε και να πάρουμε τη δεύτερη θέση στον όμιλο» δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο Μάρκο Μπίγιατς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας αγωνίστηκε με την Προ Ρέκο την περίοδο 2018-21, μετά ήρθε στον Ολυμπιακό.

Ματς γιορτή στον Λαιμό

Η Βουλιαγμένη για πρώτη και τελευταία φορά, στην παρθενική της παρουσία σε όμιλο θα παίξει στη φυσική της έδρα στον Λαιμό και όχι στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη.

Οι «μπέμπηδες» έχοντας εξασφαλίσει την 4η θέση και την πρόκριση στο Final 8, θα φιλοξενήσουν τη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς (19:00, με τους διοικούντες τον όμιλο να καλούν τον κόσμο για να γιορτάσουν την πρόκριση στο Final 8. H Βουλιαγμένη στον προημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Μπρέσια, μετά την ολοκλήρωση του Β' Ομίλου.


H 14η αγωνιστική (14η-24/5)

Βουλιαγμένη-Ραντνίτσκι (19:00)
Προ Ρέκο-Ολυμπιακός (20:00)
Γιαντράν Σπλιτ-Ανόβερο (20:00)
Μπαρτσελονέτα-Ντιναμό Τιφλίδας (21:00)


Η βαθμολογία
(Σε 13 αγων.)

1.Μπαρτσελονέτα 36
2.Προ Ρέκο 33
3.Ολυμπιακός 31
4.Βουλιαγμένη 17
------------------------
5.Γιαντράν 14
6.Ραντνίτσκι 12
7.Ντιναμό 6
8.Ανόβερο 3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα