Μάνταλος: «Από την τρέλα, σηκώσαμε το τρόπαιο στην άκρη» (vid)

Μάνταλος: «Από την τρέλα, σηκώσαμε το τρόπαιο στην άκρη» (vid)

Newsroom
...

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος... εξήγησε γιατί ήταν μαζί με τον Σέρχιο Αραούχο αριστερά στη σκηνή που στήθηκε για την απονομή του πρωταθλήματος της ΑΕΚ και όχι στο κέντρο.

Οι Μάνταλος, Αραούχο σήκωσαν χθες (14/5) μαζί το τρόπαιο του πρωταθλητή στη φιέστα της ΑΕΚ, όπου συνέβη κάτι ασυνήθιστο. Αντί να βρεθούν μαζί στο κέντρο του πόντιουμ αμφότεροι ήταν στην άκρη και εξήγησαν στη NOVA πώς και γιατί συνέβη αυτό.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Monday FC που φιλοξενούνται ο Ελληνας μεσοεπιθετικός σχολίασε σχετικά πως «δεν ήταν αυθόρμητο. Μου το έλεγε ότι θα το σηκώσουμε μαζί. Του έλεγα ότι θα το σηκώσουν οι τρεις τους (σ.σ. οι αρχηγοί). Από την τρέλα, τελικά, σηκώσαμε το τρόπαιο στην άκρη».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα