Play – offs, η τελική βαθμολογία: Πρωταθλήτρια η Ενωση, η 3η θέση στον Ολυμπιακό!

Newsroom
αεκκκ

bet365

Το party στη Νέα Φιλαδέλφεια άρχισε για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Η 3η θέση στον Ολυμπιακό που θα περιμένει τον τελικό του Κυπέλλου για να μάθει αν θα κατακτήσει το εισιτήριο του Europa League!

Από την περασμένη Κυριακή μετά τα ματς σε Καραϊσκάκη και «Κλ. Βικελίδης» ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα κατέληγε σε... κιτρινόμαυρα χέρια. Η ΑΕΚ ήθελε και μαθηματικά τον βαθμό για να πανηγυρίσει το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και αυτό έγινε μετά από το 3-0 κόντρα στον Βόλο στην «φλεγόμενη» Νέα Φιλαδέλφεια. Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα και Σιμάνσκι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έβαλαν φαρδιά – πλατιά τα ονόματά τους σε μια χρυσή σελίδα για την Ένωση!

Στον... τελικό της 3ης θέσης στην Τούμπα, αυτός που πανηγύρισε ήταν ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ ήθελε μόνο τη νίκη, οι Πειραιώτες θα ήταν κερδισμένοι και με την ισοπαλία. Τελικά με το γκολ του Σαμασέκου ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη, «κλείδωσε» την 3η θέση, αλλά για να γνωρίζει σίγουρα αν θα παίξει στο Europa League της επόμενης σεζόν θα περιμένει και τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος όπου ο ΠΑΟΚ θα έχει και μια δεύτερη ευκαιρία να πάρει το «καλό εισιτήριο».


Τέλος, στην Λεωφόρο σε κλίμα προφανώς βαρύ για την απώλεια του πρωταθλήματος μόλις την προτελευταία αγωνιστική, o Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε με τον Κλεϊνχέισλερ δεν κατάφερε να επικρατήσει του Άρη που ισοφάρισε με τον Ιτούρμπε σε 1-1 και τον Λοντίγκιν να αποκρούει πέναλτι του Καμαρά. Από το ματς αυτό οι «πράσινοι» κρατούν την αποθέωση σε παίκτες και Γιοβάνοβιτς από ένα κατάμεστο γήπεδο που έδειξε να αναγνωρίζει την φετινή μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του!

Τα αποτελέσματα

ΑΕΚ – Βόλος 4-0
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1
Παναθηναϊκός – Αρης 1-1

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS

1. A.E.K. 83
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 78
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 73
4. Π.Α.Ο.Κ. 67
5. ΑΡΗΣ 51
6. ΒΟΛΟΣ 40

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα