Άρης: Ο Λούις Πάλμα χρειάζεται τρία γκολ για να γράψει ιστορία

Άρης: Ο Λούις Πάλμα χρειάζεται τρία γκολ για να γράψει ιστορία

Newsroom
Ο Πάλμα

bet365

Ο Λούις Πάλμα ήδη βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα των σκόρερ του Άρη σε αγώνα Πρωταθλήματος σε βάθος 25ετίας και σε περίπτωση που βρει ακόμη τρία γκολ στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα αναρριχηθεί στην κορυφή.

Σε καθημερινή βάση, τα ξένα Media ασχολούνται εντόνως με την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού από την Ονδούρα με τελευταίο δημοσίευμα αυτό που θέλει την Άντερλεχτ να προχώρησε σε νέα επίσημη πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του από τον Άρη. Μέχρι στιγμής, οι «κίτρινοι» δεν έχουν προχωρήσει στην επιβεβαίωση ή τη διάψευση της οποιασδήποτε πληροφορίας, προφανώς ξέρουν όμως ότι ο επόμενος μήνας θα καθορίσει το μέλλον του ποδοσφαιριστή και κυρίως ότι οι ίδιοι θα κληθούν να αποφασίσουν για την πώλησή του.

Ο Λούις Πάλμα έχει δηλώσει γοητευμένος από το ενδιαφέρον που εισπράττει αλλά και αφοσιωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του όπου μεταξύ άλλων είναι ενώπιος ενός ρεκόρ. Σε βάθος 25ετίας – και σε αγώνες Πρωταθλήματος – ο επιθετικός από την Ονδούρα είναι στο Top 5 των παικτών του Άρη με τα περισσότερα τέρματα. Για την ακρίβεια είναι στην ίδια θέση με τον Απόστολο Λιολίδη ο οποίος είχε σημειώσει 11 γκολ σε σύνολο 29 αγώνων τη σεζόν 1998-99 και ήδη έχει ξεπεράσει τους Σέρχιο Κόκε, Ματέο Γκαρσία. Ο πρώτος σημείωσε 10 γκολ δύο διαδοχικές σεζόν (2006-07 και 2007-08) και ο δεύτερος στην παρθενική σεζόν του στον Άρη (2018-19).

Ο Πάλμα έχει μπροστά του δύο ακόμη παίκτες. Πριν από τρία χρόνια (2019-20) ο Μπρούνο Γκάμα ολοκλήρωσε τη σεζόν με 12 γκολ εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν στους αγώνες των play-offs. Τον ίδιο αριθμό τερμάτων σημείωσε και ο Ντεμπά Νίρεν τη σεζόν 2002-03 αλλά σε μικρότερο αριθμό αγώνων (22) σε σχέση με κάθε άλλον. Στην κορυφή της σχετικής λίστας ήταν και παραμένει ο Χαβιέρ Κάμπορα ο οποίος την περίοδο 2009-2010 σημείωσε 13 γκολ σε αγώνες της κανονικής διάρκειας και των play-offs. Αυτό το ρεκόρ έχει μπροστά του ο Λούις Πάλμα ο οποίος ήδη έχει βάλει το όνομά του στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του Άρη σε βάθος 25ετίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα