ΓεροΓιοβάισα: Ο χαμένος τα... χάνει όλα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Ο χαμένος τα... χάνει όλα!

bet365

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα και ο γεροΓιοβάισα παίζει τη δική του μπάλα στο ντέρμπι της Αθήνας, εκεί όπου ο νικητής τα παίρνει όλα!

Καλημέρα σύντροφοι, μια από τις τελευταίες ημέρες του «πολέμου» στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ποιος θα κερδίσει τη μάχη; ΑΕΚ ή Παναθηναϊκός; O νικητής τα παίρνει όλα, ο χαμένος τα χάνει όλα και η ισοπαλία κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Πάμε να δούμε τι λένε οι αριθμοί... Τα 15 από τα 19 συνολικά ματς που έχουν δώσει μεταξύ τους σε Play - offs ήταν Under 2.5. Επίσης, στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός έχει κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα και στα 5 τελευταία του παιχνίδια. Επίσης, μόνο τέσσερις ομάδες κατάφεραν να σκοράρουν φέτος στη Λεωφόρο: η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ. Να σας πω την αλήθεια σύντροφοι, δεν ακουμπάω σημείο, πάμε με Under 2.5 και για τους πιο τολμηρούς να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο 2.05.

Η δεύτερη επιλογή της ημέρας είναι από Αγγλία και το Ανφιλντ. Η Τότεναμ έχει δεχθεί 31 γκολ στις εξόδους της, τα περισσότερα σε αυτό το σημείο της σεζόν από το 2009, κρατώντας το μηδέν μόλις σε 2 περιπτώσεις (με Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπράιτον). Στο εκτός έδρας ντεμπούτο του Μέισον στον πάγκο, θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ αμυντικά. Ετσι, πάμε με τον άσο και το Οver 2,5.

Η Λίβερπουλ, πάντως, έχει κερδίσει και τα 3 τελευταία της ματς στην PremierLeague, χωρίς να κρατήσει το μηδέν ούτε μία φορά. Πάμε και με αυτό το σημείο, του άσου σε συνδυασμό με g/g που το βρίσκουμε στο 2.65.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα