ΓεροΓιοβάισα: Απότομη προσγείωση...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Απότομη προσγείωση...

bet365

Ο γεροΓιοβάισα κατεβάζει το κεφάλι, αφήνει τα πάρτι, τα λόγια τα μεγάλα και στόχο έχει ένα νέο σερί!

Kαλά τα πάρτι, καλή η Μύκονος, αλλά ο γεροΓιοβάισα δεν πάτησε στα πόδια του και... τσακίστηκε! Ούτε Over 2.5 η Ρεάλ, ούτε γκολ ο Μπενζεμά, ούτε νίκη η Νάπολι. Μας έμεινε το Under 2.5, έτσι για να μας θυμίζει πως πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι.

Πέμπτη, ημέρα του Europa και του Conference, ημέρα που θέλουμε να αρχίσουμε να χτίζουμε σερί! Ματσάρα στην Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ υποδέχεται τη Γιουβέντους και το αποτέλεσμα (0-1) του πρώτου ματς αδικεί τους Ίβηρες. Αλλωστε, θα τα παίξουν όλα για όλα, μιας και για να παίξουν στο Champions League μόνο μέσα από την κούπα του Europa μπορούν. Οι Πορτογάλοι θα πιέσουν, αλλά η Γιούβε ξέρει τον τρόπο να βρει δίχτυα. Πάμε με το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο 1.98.

Η Σεβίλλη είναι η χειρότερη αντίπαλος, μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην ευρωπαϊκή ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επίσης, η ισπανική ομάδα νίκησε στα 23 από τα 26 εντός έδρας ματς που έχει δώσει στο Europa League. Oι άμυνές τους... παιδική χαρά, η Μάντσεστερ με φουλ απουσίες στην άμυνα και το Goal/Goal στο 1.70 είναι η δεύτερη επιλογή.

Πάμε για ΣΚ φωτιά σύντροφοι...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα