Αρης: Χωρίς Καμαρά και Γκαρσία με ΑΕΚ

Αρης: Χωρίς Καμαρά και Γκαρσία με ΑΕΚ

Newsroom
AEK

bet365

Με τις γνωστές απουσίες του τιμωρημένου Καμαρά και του τραυματία Ματέο Γκαρσία η αποστολή του Αρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (9/4, 18.00)

Ετοιμη για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Opap Arena είναι η αποστολή του Άρη. Σ' αυτήν δεν θα βρίσκεται ο Καμαρά ο οποίος είναι τιμωρημένος αλλά κι ο Γκαρσία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (09/04), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στην «OPAP Arena» (18:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Darida, Luis Palma, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Kamara (τιμωρημένος), Mateo Garcia, Rupp, Manu Garcia (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης.
τ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα