Ντέρμπι τίτλου με τακτική και απόδοση «φωτιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Newsroom
Ντέρμπι τίτλου με τακτική και απόδοση «φωτιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια!

bet365

Κόβει την ανάσα το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (Κυριακή, 19.00) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League.

Το κίνητρο των δύο μονομάχων για τη νίκη βρίσκεται στα ύψη και το ματς είναι οριακό για τη «μάχη» του τίτλου πριν την έναρξη των play offs.

H AEK μεσοβδόμαδα νίκησε (1-0) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας πανηγυρίζοντας την 3η σερί νίκη με «μηδέν» παθητικό. Πλέον, η «Ένωση» μέσα στην «καυτή» της έδρα, εκεί όπου φέτος μετράει μόνο νίκες (10 στο πρωτάθλημα), έχει μεγάλη ευκαιρία με ένα ακόμα «τρίποντο» να εδραιωθεί στην κορυφή και παράλληλα να αυξήσει τη διαφορά στο +9 από τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια σαν τελικό! Οι παίκτες του Μίτσελ γνωρίζουν ότι με νίκη θα μείνουν ζωντανοί στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου και δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερασπιστούν με νύχια και με δόντια το τίτλο του πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός στη Super League τρέχει αήττητο σερί 17 αναμετρήσεων, όμως φέτος δεν έχει πανηγυρίσει νίκη σε κανένα ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Με βάση όλα τα παραπάνω οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά και η ισοπαλία στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 2.00!

Παράλληλα, τα νούμερα της ΑΕΚ και η κρισιμότητα της αναμέτρησης μας προϊδεάζουν για «σφικτό» παιχνίδι. Η «Ένωση» στην έδρα της έχει δεχθεί φέτος μόλις δύο τέρματα, ενώ διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Επίσης, σε δύο φετινά ματς με τον Ολυμπιακό δεν έχει παραβιαστεί η εστία της (0-0 ματς πρωταθλήματος στο Φάληρο και 3-0 στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet). Το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να μην δεχθεί γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.45.

Αναμφισβήτητα επειδή πρόκειται για ντέρμπι που κρίνει πολλά περιμένουμε ότι η ένταση θα εκτοξευθεί στα ύψη. Ο έμπειρος Ιταλός διαιτητής, Μαουρίτσιο Μαριάνι, αλλά και το επιτελείο στο VAR θα κληθούν να διαχειριστούν δύσκολες φάσεις, αλλά και σκληρά μαρκαρίσματα. Στο 3.10 κοστολογείται το να βγει κόκκινη κάρτα στο ματς.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα