Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκίνησαν τα παιδιά των ακαδημιών

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκίνησαν τα παιδιά των ακαδημιών

bet365

Τα παιδιά των υποδομών απέτισαν φόρο τιμής στα αδικοχαμένα θύματα της τραγωδίας

Σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, απ΄άκρου εις άκρον, οι ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών και όλων των κατηγοριών απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών. Η σιγή ενός λεπτού τηρήθηκε απαρέγκλιτα σε όλα τα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής, ενώ στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League αρκετοί παίκτες και ομάδες έστειλαν το δικό τους μήνυμα μνημονεύοντας την αποφράδα 1η Μαρτίου 2023. Όπως για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ και ο Ιωνικός που ανάρτησαν πανό με μήνυμα «Μαμά φτάνω».
Το Gazzetta συγκέντρωσε ενδεικτικά μερικές από τις αντιδράσεις, όπως αυτές εκφράστηκαν στα Social Media, τα κατεξοχήν μέσα επικοινωνίας των νέων παιδιών.


Τα story που ανέβασαν ο Μπάμπης Κωστούλας, πρώτος σκόρερ της Κ19 του Ολυμπιακού και ο Σπύρος Αμπαρτζίδης της Κ19 του Ατρόμητου, με ασπρόμαυρο φίλτρο και αναφορά στην ημερομηνία της τραγωδίας



Στον αγώνα Κ19 του Ολυμπιακού εναντίον του Λεβαδειακού, ο Γιώργος Χαλαραμπόγλου αφιέρωσε το χατ - τρικ που πέτυχε, ως ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα

O Γιώργος Σώκος της Κ17 του Παναθηναϊκού, άνοιξε το σκορ εναντίον του Πανιωνίου


H K15 του Ολυμπιακού στέλνει το δικό της μήνυμα πριν από το ματς με τον ΑΕΚ στο Γαλάτσι:

Οι παίκτες της Κ17 της Λαμίας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ


Το story που ανέβασε ο προπονητής της Κ19 και επικεφαλής των ακαδημιών της Athens Kallithea, Αντώνης Πριόνας


Οι (αντι)δράσεις και οι εκδηλώσεις συμπαράστασης δεν εντοπίζονται μόνο στα πρωταθλήματα της Super League. Ακόμα και στις διοργανώσεις Ενώσεων (ΕΠΣ) και σε τουρνουά πολύ μικρών ηλικιών, τα παιδιά ένωσαν τη δική τους φωνή με όσους ζητούν δικαιοσύνη για τα θύματα.

Ίσως η πρώτη χρονικά ήταν η ακαδημία του ΠΑΟ Ρουφ καθώς οι παίκτες της φωτογραφήθηκαν με αυτό το πανό από την περασμένη Παρασκευή (3 Μαρτίου):




Πολύ συγκινητικό το σχέδιο που δημιούργησε παίκτης της ομάδας Κ10 της Κορωνίδας


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα