Στην τεχνική σύσκεψη θα κριθεί η τύχη του Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός για το Champions League

Στην τεχνική σύσκεψη θα κριθεί η τύχη του Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός για το Champions League

bet365

Στην τεχνική σύσκεψη θα παρθεί η τελική απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός για το Champions League.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, με τον αριθμό των νεκρών να ανέρχεται στους 36 και των τραυματιών στους 66 μετά τη μετωπική σύγκρουση επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Ήδη οι αγώνες του Κυπέλλου Novibet στο ποδόσφαιρο αναβλήθηκαν μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Αντίθετα προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική απόφαση για τους αγώνες υδατοσφαίρισης Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός για το Champions League και Πανιώνιος-Βάσας για τα ημιτελικά του Euro Cup.

Αναφορικά με τον αγώνα της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό στη Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη (19:00), ο αγώνας προς το παρόν δεν έχει αναβληθεί.

Από την πλευρά της Βουλιαγμένης υπήρξε επικοινωνία με τους παράγοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και δεν υπάρχει απόφαση αναβολής, μέχρι νεωτέρας. Πάντως η οριστική τύχη του αγώνα θα κριθεί στη διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης στις 12:30.

Για τον αγώνα του Πανιωνίου με τη Βάσας στη Νέα Σμύρνη (20:00) για το Euro Cup, δεν υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωση για το αν θα διεξαχθεί.

Αντίθετα, η ΚΟΕ προχώρησε στην αναβολή του προγραμματισθέντος για σήμερα (1/3) αγώνα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, μεταξύ ΝΕ Πατρών – Γλυφάδα στην Πάτρα.

Το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα από την Ομοσπονδία.

 

Τελευταία Νέα