ΓεροΓιοβάισα: Φουλ με τα φαβορί την Κυριακή!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Φουλ με τα φαβορί την Κυριακή!

bet365

Καλημέρα, καλημέρα, Κυριακή των μεγάλων αναμετρήσεων και στόχος είναι να ξεφύγουμε από τις... σφαλιάρες της προηγούμενης εβδομάδας. 

Καλά τα πήγαμε στο μπάσκετ, αλλά η συνέχεια ήταν μέσα στην κατάθλιψη. Εκεί που πας να σηκώσεις κεφάλι έρχεται ο Ολυμπιακός και σε τραβάει κάτω. Δοκάρια, χαμένες ευκαιρίες και σε συνδυασμό με το... συνοθύλλευμα της Μακάμπι Τελ Αβίβ σου χαλάνε το σερί. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε και παίζουμε μπάλα με τα στατιστικά.

Πάμε LaLiga! Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει διαφορά στην κορυφή και η δύσκολη έξοδος στην έδρα της Βιγιαρεάλ, είναι πιο άνετη, μιας και οι «μπλαουγκράνα» έχουν χάσει μόλις ένα από τα 27 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (2-0 τον Μάιο του 2022) στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τα 20 από αυτά! Σε αυτό το στάδιο, έχουν πάρει βαθμούς και στις 13 προηγούμενες επισκέψεις τους, με την τελευταία ήττα να... χάνεται το 2007. Στο 1.85 βρίσκουμε το διπλό και θα τρέξουμε να το προλάβουμε...

Δεύτερη στάση Τορίνο! Το λέμε νταρμπάκι... μίσους, αφού Γιουβέντους και Φιορεντίνα είχαν πάντοτε κάκιστες σχέσεις και δεν αναφέρομαι σε διοικητικό επίπεδο. Σούπερ παράδοση για τους γηπεδούχους με 10 νίκες στα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους. Ο Αλέγκρι, μάλιστα, έχει πετύχει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια επί της Φιορεντίνα στο Τορίνο στον πάγκο των Bianconeri. Αρκούν αυτά για τον άσο; Πιστεύω πως πρέπει να πάμε με το 1.83 που προσφέρεται ο άσος.

Ματσάρα στη Θεσσαλονίκη! Την τελευταία φορά που ο Άρης άλλαξε τεχνικό και αντιμετώπισε με τον Τερζή τον Παναθηναϊκό πέτυχε τέσσερα γκολ! Θα συμβεί το ίδιο και σήμερα; Μπα... Θα έλεγα πως έχει λογική η αγορά της ισοπαλίας, όμως θα εμπιστευθώ (πάλι;;;) το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες, σημείο που το βρίσκουμε στο 2.20.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα