Η Black Friday ήρθε και στην ασφάλεια αυτοκινήτου!

Newsroom
Η Black Friday ήρθε και στην ασφάλεια αυτοκινήτου!
Το insurancemarket.gr, η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, συνεργάζεται με 27 ασφαλιστικές εταιρείες και είναι και φέτος εδώ για να σε βοηθήσει να βρεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που καλύπτει τις ανάγκες σου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Και το σπίτι σου το στόλισες σε Halloween mood και έκανες και Thanksgiving γεύμα με την οικογένειά σου. Είχες πρόγραμμα. Μόνο που το γεύμα το προσάρμοσες στα ελληνικά δεδομένα με μενού σουτζουκάκια με κόκκινη σάλτσα. Και έπεσε σάλτσα στα ρούχα σου και τώρα πρέπει να πάρεις καινούργιο τζιν. Και καλύτερο timing δεν υπάρχει, αφού διανύουμε την περίοδο του Black Friday και θα πάρεις το τζιν με έκπτωση.

Και μιας που μιλάμε για timing, μήπως έχει έρθει η ώρα να ανανεώσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου; Αν ναι, τώρα είναι η στιγμή!

Πρόλαβε τις Black Friday προσφορές στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σου

Το insurancemarket.gr, η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, συνεργάζεται με 27 ασφαλιστικές εταιρείες και είναι και φέτος εδώ για να σε βοηθήσει να βρεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που καλύπτει τις ανάγκες σου, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τα βήματα είναι απλά: μπαίνεις στην πλατφόρμα, βάζεις την πινακίδα σου και βλέπεις Black Friday deals και όχι μόνο!

Είναι σίγουρο πως ανάμεσα στις 27 ασφαλιστικές εταιρείες που μπορείς να συγκρίνεις, θα βρεις την ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες και στο πορτοφόλι σου.

Ενδεικτικά, στο insurancemarket.gr θα βρεις ασφάλεια αυτοκινήτου από 61 ευρώ το εξάμηνο στην Αττική και από 43 ευρώ το εξάμηνο στην επαρχία. *
Επιπλέον, η εγγύηση χαμηλότερης τιμής, η κορυφαία 24ωρη εξυπηρέτηση, οι καινοτόμες διαδικασίες & οι αποκλειστικές παροχές, κάνουν το insurancemarket την καλύτερη επιλογή για ασφάλεια αυτοκινήτου!

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν. Τώρα είναι η στιγμή να ασφαλιστείς σε πολύ χαμηλή τιμή!

...

Μέγιστα συνολικά ποσοστά συνδυασμού διαφορετικών εκπτώσεων που παρέχονται από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, εφόσον συντρέχουν σχετικές προϋποθέσεις.
Apeiron: Ισχύει για όλες τις περιοχές εκτός Αθήνας, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου Κρήτης.
Όλες οι εκπτώσεις ισχύουν για νέες ασφαλίσεις.


Πώς να εξοικονομήσεις από την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου όλο το χρόνο;

Αν νομίζεις ότι μπορείς να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου μόνο την Black Friday, πλανάσαι. Ακολούθησε τα παρακάτω tips και βγες κερδισμένος/η όλο το χρόνο.

⦁ Δώσε προσοχή στις καλύψεις

Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές καλύψεις, κατάλληλες για διαφορετικές ανάγκες των ασφαλισμένων. Διάβασέ τις προσεκτικά και επίλεξε αυτές που ταιριάζουν στις ανάγκες της ζωής και της χρήσης του οχήματός σου.

⦁ Προτίμησε ετήσιο πακέτο

Αντί για εξάμηνο ή μηνιαίο, επίλεξε το ετήσιο πακέτο. Η ετήσια ασφάλεια σου έχει έως και 40% χαμηλότερο ανά μήνα ασφάλιστρα σε σχέση με το μηνιαίο και έως 20% σε σχέση με το εξάμηνο, όποτε κι αν την κλείσεις. Ειδικά σε περιόδους εκπτώσεων, θα έχεις και έξτρα εξοικονόμηση.

⦁ Δες αν δικαιούσαι έκπτωση

Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν extra έκπτωση σε αυτούς που ανήκουν σε “ειδικές” κατηγορίες όπως οι άνεργοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι ένστολοι.

⦁ Δώσε προσοχή στην αξία οχήματος

Δήλωσε τη σωστή αξία του αυτοκινήτου σου. Άμα βάλεις μεγαλύτερη αξία από την πραγματική, φυσικά και τα ασφάλιστρα θα είναι πιο υψηλά.

⦁ Βάλε απαλλαγή

Ένας καλός τρόπος να εξοικονομήσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου είναι η απαλλαγή. Δηλαδή, η συμμετοχή σου στην αποκατάσταση μια ζημιάς που θα προκύψει στο αυτοκίνητό σου. Όσο μεγαλύτερη είναι η απαλλαγή, τόσο χαμηλότερα θα είναι και τα ασφάλιστρά σου.
Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις, γιατί άμα βάλεις αρκετά υψηλή απαλλαγή, τότε ένα μεγάλο μέρος της ζημιάς, θα το αποκαταστήσεις από την τσέπη σου.

⦁ Οδήγησε πιο προσεκτικά.

Όταν προκαλείς ατυχήματα, αυτό (προφανώς) γίνεται αντιληπτό από την ασφαλιστική σου, η οποία σε θεωρεί κίνδυνο και αυξάνει τα ασφάλιστρα που πληρώνεις.

*Αφορά εξάμηνη ασφάλιση στις υποχρεωτικές καλύψεις για Hyundai i10 (2020), 7hp, οδηγό 40 ετών, τ.κ 15344 & 68300 αντίστοιχα, στην anytime στις 24/11/2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα