Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Newsroom
Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park
Συγκλονιστική άφιξη του ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ στην 7η ιπποδρομία.

Εντυπωσιακές αφίξεις, δυνατές μάχες και πλήθος νικητών επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, στο Markopoulo Park. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 43 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 463,83 ευρώ.

2η συνεχόμενη νίκη για τον ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ μετά από συναρπαστική αναμέτρηση

Στην τελευταία ιπποδρομία του προγράμματος ο ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ (IRE) κατάφερε να αποσπαστεί από τους αντιπάλους του μετά την είσοδο στην τελική ευθεία και να επικρατήσει του ΑΜΠΙΕΝΤ (IRE) που τερμάτισε δεύτερος. Ο εκπρόσωπος της Anassa Stables προπονείται από τον Μιχάλη Ιωαννίδη και στην κούρσα τον ίππευσε υποδειγματικά ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης. Για τον 7ετή ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ (IRE) η χθεσινή νίκη ήταν η 2η συνεχόμενη και 6η συνολικά στην καριέρα του.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία

Στην αμέσως προηγούμενη ιπποδρομία είχε προηγηθεί η «μάχη» των κορυφαίων sprinter ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB) και ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ (IRE) με τον δεύτερο να επικρατεί τελικά με χρόνο 1:05:26 στα 1.100 μετρά. Αυτή ήταν η 12η νίκη για τον ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ (IRE), ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola, ο οποίος προπονείται από τον Χάρη Χαραλάμπους και είχε στη σέλα του τον αναβάτη Κωνσταντίνο Καποδίστρια.

Νίκες για αναβάτες και προπονητές

Για τον Κωνσταντίνο Καποδίστρια ήταν η δεύτερη νίκη στη χθεσινή συγκέντρωση καθώς είχε προηγηθεί η επικράτηση του με τον ΓΚΕΪΜ ΟΒΕΡ (GR) στην 1η ιπποδρομία. Από μία νίκη σημείωσαν οι αναβάτες Παναγιώτης Δημητσάνης, Δημήτρης Δρόσος και Γιάννης Λαζαρίδης.

Από πλευράς προπονητών ξεχώρισε ο Ιγνάτιος Θεολόγου με δύο νίκες, με τους ίππους ΓΚΕΪΜ ΟΒΕΡ (GR) και ΜΠΑΟΥΝΤΛΕΣ (GB), ενώ από μία πέτυχαν οι Άδωνις Κρητικός, Χάρης Χαραλάμπους και Μιχάλης Ιωαννίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα