Μάθε τα πιο δυνατά δίδυμα της σεζόν και μπες στην κλήρωση για 100 COSMOTE TV Full Pack

Newsroom
Μάθε τα πιο δυνατά δίδυμα της σεζόν και μπες στην κλήρωση για 100 COSMOTE TV Full Pack
Το Gazzetta παρουσιάζει τα πιο δυνατά δίδυμα της χρονιάς από τον χώρο του αθλητισμού και σου δίνει την ευκαιρία να τα παρακολουθήσεις.

Η αθλητική σεζόν έχει ξεκινήσει με πολύ δυνατούς ρυθμούς. Ομάδες έχουν αρχίσει ήδη να ξεπετάγονται και να δείχνουν ότι θα κυριαρχήσουν στις διοργανώσεις που συμμετέχουν. Ποιοι, όμως, παίκτες αποτελούν τους κινητήριους μοχλούς τους; Ποιοι είναι αυτοί για τους οποίους συζητάμε ήδη μετά από κάθε αγωνιστική; Ποιοι είναι αυτοί που μας μαγεύουν με τους μεταξύ τους συνδυασμούς;

Το Gazzetta δημιούργησε ένα αφιέρωμα, το οποίο αποτελείται από μια σειρά special άρθρων, ένα podgazzt και έναν σούπερ διαγωνισμό σχετικά με τα κορυφαία δίδυμα που θα συναντήσουμε φέτος σε Super League, Champions League, Europa League, Seria A και NBA. Δίδυμα τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στα 18 αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV, όπου αυτή τη σεζόν θα προβληθούν πάνω από 90 αθλητικές διοργανώσεις από όλο τον κόσμο.

Κάπου εδώ, πρέπει να κάνουμε δύο σημαντικές επισημάνσεις:

Πρώτον, αν δεν είστε ήδη συνδρομητής της COSMOTE TV, μπορείτε να συμμετάσχετε στον παρακάτω διαγωνισμό και να διεκδικήσετε 1 από τα 100 δωρεάν COSMOTE TV Full Pack για 1 μήνα που θα κληρώσει το Gazzetta στους τυχερούς αναγνώστες του.

Δεύτερον, στα κανάλια της COSMOTE TV εκτός από τις πέντε προαναφερθείσες διοργανώσεις θα έχετε, μεταξύ δεκάδων άλλων, τη δυνατότητα να απολαύσετε Europa Conference League, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Formula 1, ATP, UFC, CB Liga Endesa, Turkish Basketball Super League, FIBA Champions League, NFL, βόλεϊ, χάντμπολ, πυγμαχία, σκοποβολή και padel.

Kαλή μας απόλαυση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα