Και τένις και μπάσκετ και ποδόσφαιρο: Η Kingbet σάς πάει παντού

Newsroom
Και τένις και μπάσκετ και ποδόσφαιρο: Η Kingbet σάς πάει παντού

bet365

Θυμάστε πριν από κανένα μήνα που μεσοβδόμαδα ψάχναμε τις στοιχηματικές επιλογές με το κυάλι; Τα πράγματα μόνο έτσι δεν είναι τώρα.

Το πρόγραμμα έχει επιλογές από ποδόσφαιρο, από τένις και με ολίγη από μακροχρόνια Ευρωμπάσκετ. Τι να διαλέξεις; Η απάντηση είναι γιατί να διαλέξεις; Θα πάμε με τρεις επιλογές, από τρία σπορ.

Ξεκινάμε από το ποδόσφαιρο. Από το σημερινό μενού ξεχωρίζει το παιχνίδι Σαουθάμπτον - Τσέλσι, για την (εμβόλιμη) πέμπτη αγωνιστική της Premier League. Οι «Μπλε» του Λονδίνου είναι καλά και πάνε σε ένα γήπεδο το οποίο έχουν αναγάγει σε… εξοχικό τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Εν αναμονή της απόκτησης του Φοφανά από τη Λέστερ και του Ομπαμεγιάνγκ από την Μπαρτσελόνα, η ομάδα του Τόμας Τούχελ θέλει να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Με δεδομένο ότι η Σαουθάμπτον θα επιτεθεί (αυτό ήταν το παράπονο του προπονητή της στο παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ) είναι πολύ πιθανό η Τσέλσι να χρειάζεται δύο γκολ για να νικήσει. Το over 1,5 γκολ της Τσέλσι στο 1.63 παίζεται.

Αφήνουμε την Αγγλία και διασχίζουμε τον Ατλαντικό. Μετά την απογοήτευση του αποκλεισμού του Τσιτσιπά (αλλά και τη σπουδαία πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη) στο us open στοίχημα θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι του Ντζέρε με τον Ρούμπλεφ. Ο Ρώσος θα κερδίσει. Δεν ανακαλύπτουμε και την Αμερική με αυτό. To ζήτημα είναι πόσο εύκολα ή όχι θα τα καταφέρει. Ο Ντζέρε δεν θα πέσει αμαχητί. Το έδειξε στο τουρνουά του Σέιλεμ, όπου έφτασε ως τον τελικό. Θα το παλέψει σήμερα και το χάντικαπ των 8.5 γκέιμ μας καλύπτει. Το 1 (+8,5) είναι μια καλή επιλογή στο 1.74.

Και κλείνουμε με ένα μακροχρόνιο από τα προγνωστικά Ευρωμπάσκετ. Ποιος θα σηκώσει το 41ο Eurobasket της ιστορίας; Με αυτά έχουμε ήδη ασχοληθεί τις προηγούμενες μέρες και θα το ξανακάνουμε στο προσεχές μέλλον. Προς το παρόν έχουμε εντοπίσει μία ευκαιρία στα ειδικά στοιχήματα παικτών. Συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο να βγει ο Λούκα Ντόντσιτς πρώτος στις ασίστ στο τουρνουά παίζει στο 2.50. Θα είναι ο μαέστρος αυτής της ομάδας και σίγουρα κάπου εκεί υπάρχει ευκαιρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα