Ταμείο με γκολ από το Nations League

Newsroom
Ταμείο με γκολ από το Nations League

bet365

Η GBET σας δίνει τις δικέ της προτάσεις για να περάσετε από το ταμείο κι ας είναι Σάββατο.


Πριν από 11 μήνες η Ιταλία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης νικώντας στον τελικό στα πέναλτι στο «Γουέμπλεϊ» την Αγγλία. Οι δύο ομάδες τίθενται ξανά αντιμέτωπες σήμερα, αυτή τη φορά μπροστά σε άδειες εξέδρες στο «Μολινό», σε ένα ματς με μικρότερη σημασία.

Οι γηπεδούχοι πήραν μόλις έναν βαθμό στα δύο πρώτα εκτός έδρας στο γκρουπ με Ουγγαρία και Γερμανία. Αν δεν νικήσουν και τώρα την Ιταλία, τότε για δεύτερη φορά υπό τις οδηγίες του Σαουθγκέιτ και πρώτη από το 2018, θα μετράνε τρία σερί ματς δίχως τρίποντο.

Οι «ατζούρι» από την άλλη, έπειτα από τη γερή σφαλιάρα στο Finalissima από την Αργεντινή (0-3) έδειξαν σημάδια βελτίωσης παίρνοντας το Χ από τη Γερμανία στην Μπολόνια (1-1) και επικρατώντας της Ουγγαρίας στην Τσεζένα, πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-1.

Η αλήθεια είναι ότι η νέα γενιά που προωθεί ο Μαντσίνι αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον, αν και θα χρειαστεί χρόνος για να «δέσει». Πιθανολογούμε ότι η σκοπιμότητα δεν θα κυριαρχήσει στο Γουλβερχάμπτον, συνεπώς το goal/goal σε αποδόσεις αουτσάιντερ (στο 2.05) αποκτά αξία.

Η Ουαλία έκανε το χρέος της κερδίζοντας 1-0 την Ουκρανία στο Κάρντιφ και πήρε το εισιτήριο για το Μουντιάλ, αν και το τελικό σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό της συνολικής εικόνας του αγώνα. Πριν και μετά από αυτή την αναμέτρηση υπέστη δύο σχεδόν πανομοιότυπες ήττες στο Nations League: η πρώτη στην Πολωνία με 2-1 (νικούσε 0-1 μέχρι το 72'), η δεύτερη εντός από την Ολλανδία (1-2), αν και ισοφάρισε σε 1-1 στο 92'.

Το Βέλγιο από την άλλη παρουσίασε δείγματα των εξαιρετικών δυνατοτήτων του συντρίβοντας 6-1 την Τετάρτη την Πολωνία, αν και δέχτηκε πρώτο γκολ. Ετσι έσβησε τις κακές εντυπώσεις από τη βαριά εντός έδρας ήττα από την Ολλανδία (1-4). Προφανώς στη μάχη για την πρώτη θέση του γκρουπ κάθε ματς έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία, για αυτό και περιμένουμε από τους παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνες να παρουσιαστούν σοβαροί και στο Κάρντιφ. Στο 2.00 το διπλό.

Μέρα τελικού η σημερινή στην Basket League, όπου διεξάγεται ο πρώτος στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο του Προμηθέα βγάζοντας μάτια στο επιθετικό κομμάτι. Στον πρώτο ημιτελικό, μάλιστα, έκαναν ρεκόρ παραγωγικότητας φτάνοντας στη νίκη με 116-73. Τα άλλα δύο τα πήραν με 102-72 και 106-69. Οι τρεις σερί κατοστάρες είναι κάτι πολύ σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη τα χρειάστηκε κόντρα στη μαχητική Λάρισα φτάνοντας στο αγχωτικό 3-2. Πάντως, άφησε υποσχέσεις στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς επικρατώντας με 89-43. Για πρώτη φορά φέτος έβγαλε τέτοια ενέργεια στην άμυνα, κάτι που έδειξε ξεκάθαρα τις βλέψεις του Βόβορα ενόψει των τελικών.

Είναι δεδομένο πως για να μπορέσουν οι «πράσινοι» να κοιτάξουν στα μάτια τον Ολυμπιακό πρέπει να του κατεβάσουν τον μέσο όρο πόντων κοντά στους 80. Το έκαναν φέτος στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΣΕΦ στην κανονική περίοδο και επικράτησαν με 81-76. Ακολούθησαν τέσσερις νίκες της ομάδας του Μπαρτζώκα, δύο στην Ευρωλίγκα, μία στο πρωτάθλημα και ακόμα μία στον τελικό Κυπέλλου.

Από τα πέντε φετινά ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες μόνο το ένα ξεπέρασε τη γραμμή των 157 πόντων. Με οδηγούς, λοιπόν, τα μεταξύ τους φετινά παιχνίδια και την κρισιμότητα ενός τέτοιου αγώνα θα πάμε στο under 158,5 του 1.75.

Όσον αφορά τα ειδικά παικτών καλή περίπτωση φαντάζει στα προγνωστικα στοιχηματος το over 12,5 στους πόντους του Παπαπέτρου στο 1.65. Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων βρίσκεται σταθερά σε εξαιρετική κατάσταση και παίρνει πολύ περισσότερες προσπάθειες τελευταία λόγω του ντεφορμαρίσματος του Νέντοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα