H Kingbet έφτιαξε 4αδα παρολί με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις!

Newsroom
H Kingbet έφτιαξε 4αδα παρολί με ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις!

bet365

Σε ρυθμούς Εθνικών κινούμαστε το τελευταίο διάστημα με πολλές αμφίρροπες μάχες και επιλογές για όλα τα γούστα.

Σκωτία – Αρμενία

Απογοήτευση επικρατεί στη Σκωτία μετά τον αποκλεισμό από τους Ουκρανούς στα ημιτελικά των πλέι οφ του Μουντιάλ. Εφτασε πολύ κοντά στο όνειρο της συμμετοχής στα τελικά, αλλά έμεινε με την όρεξη. Απόψε ρίχνεται στη μάχη του Nations League και θέλει να μπει με το δεξί στον όμιλο. Πέντε ματς έχει δώσει στο «Χάμπντεν Παρκ» σε επίπεδο Nations League και παραμένει αήττητη με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Απέναντί της θα βρεθεί η Αρμενία που ναι μεν έρχεται από το 1-0 επί των Ιρλανδών, αλλά αγνοεί τη νίκη στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους, με αποκορύφωμα το ταπεινωτικό εις βάρος της 9-0 στο Οσλο από τη Νορβηγία σε φιλικό τον Μάρτιο. Ο άσος έχει το προβάδισμα, αλλά επειδή δεν ξεπερνάει το 1.40 θα τον συνδυάσουμε με το under 3,5 ανεβάζοντας την απόδοση στο 1.85.

Iσλανδία U21 – Λευκορωσία U21

Στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 και συγκεκριμένα στον όμιλο της Εθνικής μας διεξάγεται ο αγώνας ανάμεσα στην Ισλανδία και τη Λευκορωσία. Οι δύο ομάδες μπορεί να ισοβαθμούν στην τρίτη θέση, αλλά το κίνητρο το έχουν μόνο οι Ισλανδοί. Ο λόγος είναι ότι απέχουν πέντε βαθμούς από τη δεύτερη Ελλάδα και έχουν να παίξουν με Λευκορωσία και Κύπρο εντός έδρας. Στη Λευκορωσία απομένει μόνο το σημερινό παιχνίδι, άρα δεν προλαβαίνει. Η ήττα της Εθνικής μας στην Κύπρο έβαλε φωτιά στον όμιλο και αύξησε κατακόρυφα τις ελπίδες των Ισλανδών, που δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο άσος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα και μπορεί να επιβεβαιωθεί από το πρώτο ημίχρονο στο 1.95.

Παναθηναϊκός – Λάρισα

Στο μπασκετικό κουπόνι διεξάγεται ο πέμπτος και τελευταίος ημιτελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα. Εχει γίνει ο κακός χαμός στη σειρά. Εξαλλοι άπαντες στον Παναθηναϊκό με τις συνθήκες του γηπέδου της Λάρισας και τη διαιτησία στο τέταρτο ματς της σειράς. Υπήρξαν τεχνικές ποινές εις βάρος τους και τρεις αποβολές παικτών με πέντε φάουλ. Ο,τι κι αν συνέβη δεν μπορεί, όμως, να μικρύνει την τεράστια επιτυχία των Λαρισαίων, οι οποίοι ήδη έχουν κάνει τη μεγαλύτερη υπέρβαση της ιστορίας της. Και μόνο που έφτασαν τη σειρά ως εδώ αποτελεί επιτυχία. Πλέον, ο Παναθηναϊκός μετά τα όσα έγιναν στο προηγούμενο ματς θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια και θα επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του. Εξάλλου, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν το απαιτούμενο βάθος για να αντέξουν σε ένα τόσο δύσκολο σερί αγώνων. Λογικός ο άσος στο -14,5 σε απόδοση 1.75.

Αλμποτ – Μπερετίνι

Στο στοιχημα τενις έχουμε μπει ήδη σε ρυθμούς Γουίμπλεντον, με ένα σπουδαίο τουρνουά προετοιμασίας να διεξάγεται στη Στουτγάρδη σε επιφάνεια χόρτου. Ο Μπερετίνι έχει φαινομενικά εύκολο έργο κόντρα στον Αλμποτ. Εμεινε εκτός Ρολάν Γκαρός ο Ιταλός, αλλά δείχνει πλέον να βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς και έχει υψηλούς στόχους στο γρασίδι. Δύο φορές έχει αντιμετωπίσει τον Αλμποτ πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες. Μεγάλο όπλο του το σερβίς. Ο Μολδαβός απέκλεισε τον Σόουζα στον προηγούμενο γύρο με 2-0, αλλά αυτή τη φορά έχει ξεκάθαρα πολύ πιο δύσκολο έργο και είναι απίθανο να αντέξει. Στοιχειωδώς σοβαρός να είναι ο Μπερετίνι θα επιβεβαιώσει εύκολα το 1.75 του 2-0 σετ.

 

Τελευταία Νέα