Μαυρωτάς στα Gazzetta Awards: «Ο Έλληνας με δουλειά και συνεργασία μπορεί να φτάσει μέχρι την κορυφή του κόσμου» (vid)

Newsroom
Μαυρωτάς στα Gazzetta Awards: «Ο Έλληνας με δουλειά και συνεργασία μπορεί να φτάσει μέχρι την κορυφή του κόσμου» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Μαυρωτάς μίλησε κατά την άφιξή του στην εκδήλωση για τα Gazzetta Awards τόνισε την επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού ακόμη και σε περίοδο πανδημίας.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς, Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και πρώην υδατοσφαιριστής με σπουδαίες διακρίσεις, βραβεύεται στα Gazzetta Awards. Κατά την άφιξή του, στάθηκε στον ελληνικό αθλητισμό και όσα μπορεί να καταφέρει μέσα από δουλειά και συνεργασία.

Συγκεκριμένα, είπε: «Μετά από δύο χρόνια πανδημίας που μας είχαν φέρει σε απόσταση, επιτέλους ξαναβρισκόμαστε με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές. Συγχαρητήρια στο Gazzetta για αυτήν την εκδήλωση και την βράβευση.

Τα παιδιά που θα βραβευθούν σήμερα, δείχνουν πως ο ελληνικός αθλητισμός άντεξε, είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε περήφανοι και δείχνει τί μπορεί να καταφέρει ο Έλληνας, όχι τόσο επειδή είναι γεννημένος νικητής, αλλά περισσότερο με την δουλειά του, με την συνεργασία και με το σύστημα, μπορεί να φτάσει μέχρι την κορυφή του κόσμου».

Δείτε τις δηλώσεις του Μαυρωτά:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα