Ευκαιρίες που δεν χάνονται

Newsroom
Ευκαιρίες που δεν χάνονται

bet365

Μήνας που όλα τα πρωταθλήματα θα ρίξουν την αυλαία τους, συνεπώς καταλαβαίνουμε ότι έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία. Σαφείς οι στόχοι για όλες τις ομάδες.

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες και όλους. Μήνας που όλα τα πρωταθλήματα θα ρίξουν την αυλαία τους, συνεπώς καταλαβαίνουμε ότι έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία. Σαφείς οι στόχοι για όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως στόχων. Η σημερινή περιήγηση στα προγνωστικά στοιχήματος θα ασχοληθεί με τρία πρωταθλήματα, δύο επιλογές σημείων-φαβορί και μία με γκολ. Πάμε να τις δούμε χωρίς καθυστέρηση.

Νωρίς το μεσημέρι (14:00) η πρώτη μας επιλογή και αυτή έχει να κάνει με το “Old Firm” της Σκωτίας. Σέλτικ εναντίον Ρέιντζερς σε μια από τις πιο παραδοσιακές μονομαχίες στην Ευρώπη, αν όχι σε όλο τον κόσμο. Η αντιπαλότητα γνωστή – και από τότε που η Ρέιντζερς πρωταγωνιστεί ξανά – ακόμη μεγαλύτερη. Προσφάτως οι «Τζερς» απέκλεισαν τους «Κέλτες» στον ημιτελικό Κυπέλλου, αλλά το μεταξύ τους μίσος δεν αναζωπυρώνεται από πρόσφατες ή παλιές αναμετρήσεις. Απλά υπάρχει και είναι εκεί.

Πρωτοπόρος η Σέλτικ, έξι βαθμούς περισσότερους από τη «μισητή» αντίπαλο. Δύο νίκες έναντι μίας για τη Ρέιντζερς αυτή τη σεζόν, ενώ λείπει το «Χ». Και πώς να δεις ισοπαλία σε μια τέτοια μάχη; Πραγματικά θα μας ήταν αδιανόητο να σκεφτούμε ότι οι δύο ομάδες θα προσαρμοστούν στον ένα βαθμό. Γι’ αυτό και μόνο το λόγο, επιλέξαμε να πάμε σε μία από τις δύο πλευρές. Αυτή της Σέλτικ συγκεκριμένα, της οποίας ο άσος προσφέρεται στο 1.90. Εχει ευκαιρία να «τελειώσει» τον τίτλο.

Κάτι παρόμοιο θα επιδιώξει και η Μίλαν. Είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Ιντερ που ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από την Μπολόνια (2-1), έχει καθαρό προβάδισμα δύο βαθμών και υποδέχεται τη Φιορεντίνα που με τη σειρά της κατάφερε να «αυτοκτονήσει» με δύο ήττες – εκτός προγράμματος – από Σαλερνιτάνα (εκτός) και Ουντινέζε (εντός). Αν ήθελε να προλάβει το «τρένο» της Ευρώπης, όφειλε να πάρει βαθμούς εκεί. Σήμερα στο Σαν Σίρο, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα για τους «βιόλα».
Οκτώ ματς αήττητη στο «Σαν Σίρο» η Μίλαν (4-4-0). Δεν τη λες και αχτύπητη, ωστόσο τέτοια «δώρα» όπως αυτό της Ιντερ δύσκολα επιστρέφονται. Χωρίς πολλές περιστροφές, θα πάμε στον άσο του 1.65 χωρίς πολλές σάλτσες του under, over ή κάτι άλλο.

Κλείνουμε τους σημερινούς αγώνες με Ελβετία. Η Βασιλεία είναι μια ομάδα που ακολουθούμε σχεδόν κάθε εβδομάδα. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, «πληρώνει» τον κακό α’ γύρο και παραμένει σε μεγάλη απόσταση από την πρωτοπόρο Ζυρίχη (13β.) την οποία φιλοξενεί σήμερα το απόγευμα (17:30).

Οκτώ ματς αήττητη η Βασιλεία (4-4-0) από τα τέλη Φεβρουαρίου στο πρωτάθλημα, τελευταία ήττα… από τη Ζυρίχη εκτός έδρας (4-2). Η πρωτοπόρος μετρά έξι νίκες στα 8 πιο πρόσφατα εκτός (6-1-1), με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα την ήττα 1-0 από τη Σερβέτ. Όπως και να το δούμε, περιμένουμε ένα ματς με γκολ και πολλές φάσεις. Θα μπορούσαμε να πάμε στα πολλά γκολ, αλλά την προηγούμενη φορά δεν δικαιωθήκαμε. Γι’ αυτό το λόγο, επιλέγουμε το combo του 1Χ+g/g σε απόδοση 2.07 στις προσφορές για στοίχημα που κλείνει τη σημερινή μας τριάδα σε απόδοση 6.50.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα