«Καυτό» ντέρμπι στον Πειραιά!

Newsroom
«Καυτό» ντέρμπι στον Πειραιά!
Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται για βαθμούς και γόητρο, στην τρίτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Με 0% γκανιότα το ντέρμπι, όπως και άλλα επτά ματς του τριημέρου, τα οποία παίζονται και συνδυαστικά!

Σύνδρομο… στέρησης πάθαμε με τη Super League Interwetten, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων! Τα συναρπαστικά playoffs της Super League Interwetten επιστρέφουν και φέρνουν μαζί τους ένα σούπερ ντέρμπι.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, υποδεχόμενος την τρίτη ΑΕΚ (Κυριακή 03/04, 20:00), η οποία με την σειρά της παλεύει για να μην χάσει την θέση της στην βαθμολογία.

Η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα την σπουδαία αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει τη δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή και περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό σημαίνει για πιθανά (και πιο υψηλά) κέρδη.

Εκτός, λοιπόν, από το ντέρμπι - Ολυμπιακός - ΑΕΚ, η Interwetten.gr προσφέρει άλλα επτά παιχνίδια στο πρώτο τριήμερο του Απριλίου, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (Κυριακή 03/04, 19:00) και το παραδοσιακό «derby d’ Italia» ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ (03/04, 21:45).

Η Interwetten.gr προσφέρει άλλα πέντε ματς του συναρπαστικού, ποδοσφαιρικού τριημέρου. Πρόκειται για τις εξής αναμετρήσεις: Γουλβς - Άστον Βίλα (Σάββατο 02/04, 17:00), Μπορούσια Ντόρτμουντ - Λειψία (02/04, 19:30), Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης (02/04, 19:30), Αταλάντα - Νάπολι (Κυριακή 03/04, 16:00) και Κρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ (Δευτέρα 04/04, 22:00).

ΠΑΟΚ και Κύπελλο!

Εκτός, βεβαίως, από τη Super League Interwetten, η Interwetten.gr παίζει (ελληνική) μπάλα με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει φτάσει αισίως στα προημιτελικά του Europa Conference League και ονειρεύεται να πάει ακόμα πιο μακριά.

Στο (πολύ, πολύ ελκυστικό) 6,75 προσφέρεται αυτή την στιγμή από την Interwetten.gr το «διπλό» του Δικεφάλου του Βορρά στην Μασσαλία κόντρα στην Μαρσέιγ (Πέμπτη 07/04, 22:00), στον πρώτο προημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, συνεχίζει και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, στο οποίο επίσης παίζει μπάλα η Interwetten.gr, προσφέροντας ποντάρισμα για τον νικητή, αλλά και τον συνδυασμό «Ακριβές ζευγάρι τελικού - νικητής».

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Τελευταία Νέα