Οι οπαδοί των Hershey Bears πέταξαν 52.341 λούτρινα αρκουδάκια στον πάγο για καλό σκοπό

Δημήτρης Ντζάνης
Οι οπαδοί των Hershey Bears πέταξαν 52.341 λούτρινα αρκουδάκια στον πάγο για καλό σκοπό

bet365

«Έβρεξε» λούτρινα αρκουδάκια από τους φίλους των Hershey Bears

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην αρένα «Giant Center» στο Χέρσεϊ της Πενσυλβάνια, περίμενε τη στιγμή τρία χρόνια και όταν αυτή έφθασε, του έδωσε και κατάλαβε. Οι οπαδοί των Hershey Bears πέταξαν 52.341 λούτρινα αρκουδάκια, σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Έπειτα από τρία χρόνια φιλοξενήθηκε στην έδρα της ομάδας χόκεϊ επί πάγου ο αγώνας «Teddy Bear Toss», που εξ αιτίας του Covid-19 δεν είχε διεξαχθεί το 2020 και το 2021.

Είναι συνάντηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα και οι καλά εξοπλισμένοι οπαδοί των Hershey Bears πήγαν στην αρένα με γεμάτες σακούλες από λούτρινα αρκουδάκια. Η στιγμή ρίψης είχε οριστεί όταν η ομάδα τους, η Hershey Bears, θα πετύχαινε το πρώτο της γκολ. Δείτε αυτή τη στιγμή.

Και ακολούθησε η βροχή με τα λούτρινα αρκουδάκια, σε δευτερόλεπτα ο πάγος είχε καλυφθεί.


Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως συλλέχθηκαν 52.341 ζωάκια, αριθμός ρεκόρ, καταρρίπτοντας τα 45.650 που είχαν πεταχτεί στον αγώνα του 2019. «Ένα γλυκό, χαριτωμένο χάος» έλεγε ο εκφωνητής των Hershey Bears, με τους παίκτες να κάνουν ανέμελες βουτιές. Τα αρκουδάκια που μαζεύτηκαν θα μοιραστούν σε 25 οργανισμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις στην κοινότητα του Χέρσεϊ.

 

Τελευταία Νέα