Στην ΕΡΤ οι Ολυμπιακοί Αγώνες «Πεκίνο 2022» και «Παρίσι 2024»

Στην ΕΡΤ οι Ολυμπιακοί Αγώνες «Πεκίνο 2022» και «Παρίσι 2024»

bet365

Στην Κρατική τηλεόραση οι επόμενοι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά και οι Θερινοί του 2024.

Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα δικαιώματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2022 στο Πεκίνο και των Θερινών του 2024 στο Παρίσι.

Ετσι, η κρατική τηλεόραση θα συνεχίσει να μεταδίδει αποκλειστικά τις δύο κορυφαίες διοργανώσεις του παγκόσμιου αθλητισμού και μετά τους φετινούς Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Σύμφωνα με το ΔΣ της ΕΡΤ και την απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, εγκρίθηκε η απόκτηση των δικαιωμάτων της μετάδοσης των δύο σημαντικών διοργανώσεων που θα γίνουν σε Πεκίνο (2022) και Παρίσι (2024).

Η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τους προϋπολογισμούς της ΕΡΤ ΑΕ για τα οικονομικά έτη 2021 έως 2024, με την προϋπόθεση της έγκρισης του αρμόδιου Υπουργού. Η επιβάρυνση των προϋπολογισμών, καθώς και η καταβολή του ανταλλάγματος, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ως άνω εισήγηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα