Η Τσέλσι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για την επιστροφή του Λουκάκου

Κώστας Τόπας
Η Τσέλσι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για την επιστροφή του Λουκάκου

bet365

Την επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα επιδιώξει η Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι.

Ο Βέλγος επιθετικός έκανε πράγματα και θαύματα τη φετινή σεζόν, βοηθώντας την ομάδα του, Ίντερ, να στεφθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Από τη μέρα που ο Ρομέλου Λουκάκου, ντύθηκε «νερατζούρι», γίνεται ολοένα και καλύτερος. Οι κόποι του ανταμείφθηκαν φέτος μιας αναδείχθηκε και με τη βούλα MVP της σεζόν στη Serie A!

Τα τρομερά νούμερα του (30 γκολ και 10 ασίστ σε 44 εμφανίσεις) δεν πέρασαν απαρατήρητα από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «90min» μία από αυτές, οι οποίες επιδιώκουν την υπογραφή του, είναι η Τσέλσι.

Οι «μπλε» μετά την κατάκτηση του Champions League, θα βάλουν στα ταμεία τους περισσότερα από 106 εκατομμύρια ευρώ κι έτσι θα έχουν και μεγαλύτερη άνεση να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι το φετινό καλοκαίρι.

Γι' αυτό και πρώτος στόχος, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, είναι η επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Από την άλλη όμως η Ίντερ μπορεί να πουλήσει πολλά από τα αστέρια της το καλοκαίρι, μιας και αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει και τον Βέλγο στράικερ.

Για να πειστούν οι «νερατζούρι» να αφήσουν τον Λουκάκου να αποχωρήσει από το ρόστερ τους, θα πρέπει να φτάσει στα γραφεία τους μία πρόταση, η οποία να ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Μένει να δούμε αν οι «μπλε» του Λονδίνου θα προσφέρουν τόσα πολλά χρήματα για τον 28χρονο επιθετικό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα