Αζάρ για Ζιντάν: «Είμαι δυσαρεστημένος που έφυγε, δεν του πρόσφερα όσα μπορούσα»

Αζάρ για Ζιντάν: «Είμαι δυσαρεστημένος που έφυγε, δεν του πρόσφερα όσα μπορούσα»

Κώστας Τόπας
Αζάρ για Ζιντάν: «Είμαι δυσαρεστημένος που έφυγε, δεν του πρόσφερα όσα μπορούσα»

bet365

Ο Εντέν Αζάρ θέλησε να απολογηθεί στον Ζινεντίν Ζιντάν, για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα, όσο ο Γάλλος ήταν στην τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Ρεάλ για δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, μετά από δύο πρωταθλήματα και τρεις κατακτήσεις Champions League.

Μία από μεταγραφικές επιλογές του Γάλλου τεχνικού, ήταν και ο Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός άφησε την Τσέλσι για τους «μερένγκες» και για να ηγηθεί της ομάδας του Ζιντάν. Ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα περίμεναν στην Ρεάλ.

Ο Αζάρ ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός εκτός για πολλά παιχνίδια. Οπως είναι λογικό, μετά από αυτό ο Ζιντάν δεν μπορούσε να βασιστεί πάνω του.

Από την πλευρά του πάντως ο Αζάρ θέλησε να απολογηθεί στον Ζιντάν για το γεγονός ότι παρά την εμπιστοσύνη που το έδειξε, ο ίδιος δεν κατάφερε ποτέ να προσφέρει τα αναμενόμενα.

«Είμαι πολύ δυσαρεστημένος με την αποχώρηση του Ζιντάν από τη Ρεάλ. Ειλικρινά, δεν πρόσφερα σε καμία περίπτωση όσα μπορούσα σε αυτόν και στην ομάδα. Και αυτό είναι απογοητευτικό, δεν το ήθελα, είχα πολλούς τραυματισμούς. Ήταν πολύ δύσκολο και για εμένα, αλλά ο Ζιντάν γνωρίζει το πόσο τον εκτιμάω.

Τον έχω πολύ ψηλά, τόσο ως προπονητή, όσο και ως ποδοσφαιριστή και το ξέρει καλά. Είχα δύο υπέροχα χρόνια με αυτόν στον πάγκο και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για αυτό. Αν και νιώθω περίεργα που δεν του πρόσφερα περισσότερα. Αλλά ευτυχών μπορεί να αλλάξει αυτό στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 30χρονος άσος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα