ΑΕΚ: Εβδομάδα τερματοφύλακα και στόπερ

ΑΕΚ: Εβδομάδα τερματοφύλακα και στόπερ

ΑΕΚ: Εβδομάδα τερματοφύλακα και στόπερ

bet365

Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να φέρει εξελίξεις στην ΑΕΚ σε δύο από τις θέσεις που η Ένωση χρειάζεται απαραίτητα ενίσχυση.

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ έκλεισε οριστικά το σημαντικό ζήτημα του προπονητή με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια, σειρά έχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η υλοποίησή του.

Η ΑΕΚ, όπως είναι γνωστό από το ρεπορτάζ και όπως είχε δηλώσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συζήτηση που είχε με τους ρεπόρτερ της Ένωσης, επιδιώκει μέσα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού να προχωρήσει σε επτά προσθήκες παικτών ενδεκάδας και συγκεκριμένα σε έναν τερματοφύλακα, έναν κεντρικό αμυντικό, δύο πλάγια μπακ, ένα χαφ, έναν έξω αριστερά και έναν επιθετικό.

Προτεραιότητα έχει η άμυνα και ειδικά οι θέσεις του τερματοφύλακα και του στόπερ. Η ΑΕΚ απαραιτήτως έχει ανάγκη από έναν ικανό γκολκίπερ που θα εμπνέει σιγουριά και από έναν κεντρικό αμυντικό - ηγέτη, ο οποίος θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την αμυντική της γραμμή.

Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται η ΑΕΚ θέλει να «τρέξει» σε σημαντικό βαθμό και αν είναι εφικτό να τελειώσει τις υποθέσεις του τερματοφύλακα και του στόπερ. Ήδη από τους Γιάννη Παπαδημητρίου, Παναγιώτη Κονέ και τους ανθρώπους που «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό υπάρχουν λίστες με παίκτες για κάθε θέση καθώς η προεργασία είχε ξεκινήσει μήνες πριν.

Τις επόμενες μέρες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θέλουν να... πατήσουν γκάζι στα μεταγραφικά ρίχνοντας το βάρος στους βασικούς στόχους που έχουν ξεχωρίσει για τις θέσεις αυτές. Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, σημερινά δημοσιεύματα από τη Σερβία έκαναν λόγο ότι ο Μπόγκνταν Πλάνιτς της Μακάμπι Χάιφα έχει φτάσει σε συμφωνία με την ΑΕΚ, κάτι όμως που διαψεύστηκε άμεσα από την πλευρά της Ένωσης, ενώ για τον τερματοφύλακα ο Μάρκο Μπιζότ της Άλκμααρ, όπως τονίζουν στην ΑΕΚ, βρίσκεται απλά στη λίστα. Δεν συνιστά, ωστόσο, μια εύκολη υπόθεση, με την Ένωση να στρέφει αλλού το ενδιαφέρον της.

Εν αναμονή μεταγραφικών εξελίξεων λοιπόν στην ΑΕΚ, η οποία με προσεκτικές κινήσεις καλείται να προχωρήσει σε αποφάσεις ενίσχυσης με παίκτες που θα έρθουν και θα κάνουν τη διαφορά σε κομβικές θέσεις, ειδικά σε αυτές που αφορούν την αμυντική της γραμμή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα