Λουτσέσκου: «Αρνήθηκα πρόταση από Σ. Αραβία πριν επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Αρνήθηκα πρόταση από Σ. Αραβία πριν επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Αρνήθηκα πρόταση από Σ. Αραβία πριν επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποκάλυψε ότι αρνήθηκε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία για να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. H ατάκα για τον... Γάλλο Μπόλονι.

Συνέντευξη στο Tekekom Sport παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο 52χρονος Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι αρνήθηκε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία για να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

«Είχα μια πρόταση να επιστρέψω στη Σαουδική Αραβία, αλλά δεν το ήθελα. Δεν με ελκύει πλέον αυτό το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί σε 4-5 χρόνια», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για την αποχώρησή του από τον Δικέφαλο και το τέλος της πρώτης θητείας: «Κατηγορήθηκα ότι έφυγα από τον ΠΑΟΚ. Αυτό με πονάει πολύ. Πήγα στο Παρίσι για να υπογράψω με την Αλ Χιλάλ και όταν γύρισα από εκεί και πήγα να πάρω το αυτοκίνητο μου από το αεροδρόμιο κάποιος μου είπε: «Άφησες τον ΠΑΟΚ μετά την επιτυχία και έφυγες για τα χρήματα».

Η προσφορά της Αλ Χιλάλ ήταν δύο ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και δεν ήθελα να πάω γιατί επιθυμούσα να ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου στον ΠΑΟΚ. Όμως, στην Ελλάδα κυριάρχησε πως έφυγα για τα χρήματα.

Η αλήθεια είναι πως είχα κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση και δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε και αυτό με απογοήτευσε. Όταν ήρθε η πρόταση είπα καλύτερα να χωρίσουμε γιατί θα έχουμε προβλήματα μεταξύ μας».

Για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι: «Δεν τον θεωρώ Ρουμάνο προπονητή, αλλά Γάλλο. Τελείωσε την καριέρα του στη Γαλλία, έμαθε την προπονητική στη Γαλλία. Έμεινε εκεί, τού άνοιξαν οι πόρτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα